INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE - AL AIN 2-2, 4-5 PEN.

"A fost ca o palmă peste față" » Ce au spus vedetele lui River Plate după eliminarea surprinzătoare de la Mondialul cluburilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 12:27

Marcelo Gallardo, antrenorul lui River, își asumă vina pentru eșecul surprinzător în fața gazdei competiției Al-Ain, 2-2, 4-5 după penalty-uri: ”Palma primită ne pune în alertă, dar să nu uităm performanța istorică reușită cucerind Copa Libertadores”

"Milionarii" din Buenos Aires au rămas lefteri după semifinala pierdută neașteptat în fața șeicilor de la Al Ain. Campioana Americii de Sud a fost învinsă după loviturile de departajare de gazda turneului, invitată practic la Mondialul Cluburilor.

"A fost ca o palmă peste față", a admis fundașul Pinola. "Însă palma primită ne pune iar în alertă. Să nu uităm performanța istorică reușită câștigând Copa Libertadores. A fost un imens consum mental și nu ne-am mai concentrat la fel. Rezultatul ne doare, dar nu-i o rușine", a spus antrenorul Gallardo.

A întors de la 0-3 în primul tur!

River a întors de la 0-1, a fost egalată și a ratat în primele 90 de minute penaltyul ce-o putea duce în finală, Gonzalo Martínez fiind probabil la ultimul joc pentru "Milionari".

Iar Enzo Pérez l-a imitat la departajare și a trimis campioana din Emirate în marele meci pentru trofeu. Al Ain e pisica având nouă vieți. A supraviețuit în primul joc și a revenit incredibil de la 0-3 cu Team Wellington, câștigând tot la penaltyuri. Și a eliminat-o apoi pe ES Tunis, campioana Africii (3-0).

Trupa lui Zoran Mamici, fostul antrenor al lui Dinamo Zagreb, are doar un singur trofeu internațional în palmares, Cupa Campionilor Asiei în 2003. Ce surprize ne mai pregătește?

4 campionateale Americii de Sud au fost eliminate în semifinale în ultimii 8 ani: Internacional (de Mazembe, în 2010), Atlético Mineiro (RAC Casablanca, 2013), Atlético Nacional (Kashima, 2016) și River (Al Ain, 2018)

Vezi și: FOTO Șoc la Mondialul Cluburilor! River Plate pierde la penalty-uri în semifinale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  19 Decembrie 2018, 22:40

Nici un soc ! Obositi dupa tevatura cu Cupa Libertadores, plimbati in Europa, Spania pentru retur apoi dusi aici pentru acest meci ! Cine naiba sa reziste la asemenea plimbari in jurul globului ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează