INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZENIT - KRÎLIA SOVETOV 3-1

A frânt aripile sovietice » Zenit a fost condusă, dar a revenit în meciul cu Krîlia Sovetov, 3-1

Robert Mak, 4 goluri și 3 assisturi în 11 meciuri de campionat, a fost decisiv și cu Krîlia
Robert Mak, 4 goluri și 3 assisturi în 11 meciuri de campionat, a fost decisiv și cu Krîlia

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 00:00

Trupa lui Mircea Lucescu a pornit meciul cu handicap, dar ”lanterna” nu a rezistat pentru că Dziuba a reușit o ”dublă”, iar Lodighin a apărat excelent.

Zenitul lui Mircea Lucescu se menține la 3 puncte de liderul Spartak, după 3-1 cu "lanterna" Krîlia Sovetov (Aripile Sovietice). N-a fost chiar plimbare prin ger pentru "albaștri".

Jocul a început de la 0-1. Pe contraatac, Mollo a speculat gafa lui Aniukov, Lodighin nu a ieșit, iar Pasquato a scuturat plasa (4). Invitație la show. Dziuba a apărut perfect la centrarea lui Mak (11) și a egalat acrobatic.

Meciul deschis a continuat pe contre, cu Pasquato aproape de "dublă" și Țallagov întinzându-l pe Lodighin. Golul a picat tot în poarta Krîliei: Rodici a deviat imparabil centrarea aceluiași Mak (36).

Suspans și la reluare. Lodighin a scos uluitor în fața lui Nadson, apoi Dziuba a ratat despinderea. Oaspeții au presat, dar Luce a fost salvat acum de portar. Și în final, Dziuba a dat verdictul din 11 metri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează