CAMPIONATE  ·  EVERTON

A încălcat legea! Oumar Niasse de la Everton a fost prins de poliție la plimbare cu mașina

Oumar Niasse a fost împrumutat la Cardiff City în 2019 / sursă foto: Guliver/gettyimages
Oumar Niasse a fost împrumutat la Cardiff City în 2019 / sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de — Vineri, 27 Martie, 12:04

Oumar Niasse, 29 de ani, conducea fără centură și era însoțit de un amic și două femei. Atacantul senegalez a scăpat cu avertisment, fiind expediat acasă.

Măsurile stricte de izolare impuse și în Anglia de premierul Boris Johnson nu se respectă. Foarte greu își pot schimba obiceiurile și fotbaliștii, prinși pe-afară, fără rost, de poliție. Este și cazul unui jucător senegalez al lui Everton.

Atacantul Oumar Niasse, 29 de ani, a ieșit seara la plimbare, cu mașina, însoțit de un amic și două femei. „Încalci ordinele, e dezgustător! Ca fotbalist în Premier League, pui în pericol pe toată lumea. Ce crezi că faci? Este absolut rușinos", l-au certat polițiștii.

Martor: „Șocant că nu-i pasă"

Un martor la incidentul din Withington (Manchester) s-a înfuriat: „L-au oprit și i-au pus o lanternă în față. A încercat să dea un telefon la club să afle dacă avea voie să iasă. Fetele au plecat cu un taxi, iar Niasse a scăpat cu avertisment. E șocant că nu-i pasă deloc. Se presupune că e interzis la adunările publice de mai mult de două persoane și el crede că poate lua pe oricine în mașină".

 Amenda maximă prevăzută deocamdată pentru „fentarea" izolării e de până la 30 de lire sterline.

„Miercuri seară, la 9:30, o patrulă a poliției din Machester a efectuat un control de rutină și a oprit un vehicul, șoferul conducând fără centură și obstrucționându-i pe ofițeri" 
Comunicatul poliției din Manchester

8 goluriîn 31 de partide pentru Everton are Niasse

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește și alte știri despre coronavirus:Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1