INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

Mădălina Ghenea, întrebată dacă Ronaldo a încercat să-i facă avansuri: „Am stat 4 ore împreună”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 18:00 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 18:32

Cristiano Ronaldo a filmat de mai multe ori cu Mădălina Ghenea, fotomodelul român în vârstă de 32 de ani, care s-a stabilit în Italia. Ghenea, care a mai avut o relație cu un superjucător din Serie A, Mario Boriello, a fost întrebată despre cum s-a comportat portughezul. 

„Am filmat cu el o reclamă pentru un parfum și am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist", a declarat Mădălina Ghenea în presa italiană, în urmă cu doi ani. Răsfoiește o galerie foto cu superba româncă aici:

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

GALERIE FOTO Kim Kardashian la 40 de ani: cele mai controversate imagini cu ea goală!

Marco Borriello a spus tot: de ce nu a mers relația cu superba Mădălina Ghenea

Marco Borriello (38 de ani) a dezvăluit de ce nu a mers relația cu actrița Mădălina Ghenea (32), cu care s-a iubit în urmă cu câțiva ani. În prezent, fostul fotbalist italian se iubește cu fotomodelul Sofia Resing, cu 10 ani mai tânără decât el, însă în urmă cu câțiva ani, acesta a format un cuplu cu românca Mădălina Ghenea. Idila lor s-a stins rapid, iar la aproximativ 7 ani de la acel moment, Marco a dezvăluit de ce.

Răsfoiește alte galerii foto:

Fără machiaj, fără retușuri! Cum a apărut Salma Hayek pe plaja din Grecia » Imaginile sunt demențiale

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
tricisport
tricisport  •  04 Noiembrie 2020, 23:14

Incerc un comentariu "cuminte": Dupa reclamele la ***, acum poate face reclama si la Laptaria lui Enache, Lapte Zuzu, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tricisport
tricisport  •  03 Noiembrie 2020, 05:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  02 Noiembrie 2020, 12:07

Sa te lauzi cu cati barbati celebri ai bifat pe lista ta de....cuceriri, asta inseamna sa fii o femeie adevarata!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează