INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Incredibil! A intrat cu craniul bunicului pe stadion: „E fan și dincolo de moarte”

Articol de - Publicat luni, 16 mai 2022 11:45 / Actualizat luni, 16 mai 2022 11:45

Un suporter al lui Racing (Argentina) a reușit să pătrundă în tribune cu craniul, deși erau 3.000 de polițiști în jurul stadionului „Lanus”, la semifinala Cupei Ligii cu Boca Juniors.

Fanatismul suporterilor argentinieni nu cunoaște limite. Un filmuleț înregistrat în weekend, la semifinala Cupei Ligii, Boca - Racing 0-0, 6-5 la penalty-uri, a devenit viral pe Twitter, povestea fiind preluată de toate ziarele. 

„Are dragostea lui Racing în el. A intrat singur pe stadion" 

Reporterul ESPN a descoperit în tribunele stadionului "Ciudad de Lanús" un susținător al alb-albaștrilor, care reușise să intre cu craniul bunicului, deși arena era înconjurată de 3.000 de polițiști. 

„Bunicul meu, Valentín Aguilera. E fan Racing și dincolo de moarte. Racing e iubirea vieții mele. La fel, bunicul", a spus suporterul, în timp ce săruta craniul. 

Jurnalistul a fost curios: „Cum ați pătruns cu el?". „Are dragostea lui Racing în el. A intrat singur", a răspuns pătimașul fan. 

Cu craniul la Obelisc. „E talismanul lui Racing" 

Nu e o premieră în Argentina, nici la Racing. În 2019, când "La Academia" a câștigat titlul de campioană, un alt susținător a venit la sărbătoarea triumfului, la Obeliscul din centrul capitalei Buenos Aires, cu craniul bunicului. 

„L-am scos din cavou la toate meciurile lu Racing. E talismanul lui Racing. Bunicul ar fi mândru să știe ce am făcut", a declarat suporterul la acea vreme pentru cotidianul Clarín.

Citește și: 

Alaves a retrogradat în Segunda Division! Egala campioanei Real Madrid, Cadiz, va lupta pentru salvare în ultima rundă

Grupele Champions League: misiune infernală pentru CFR Cluj! Ce adversari va avea campioana + șanse mari în Conference League

Kylian Mbappe se joacă cu PSG! Când anunță noua echipă: „S-a terminat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează