CAMPIONATE  ·  ANGLIA

A înviat "mortul"! :D » S-a întâmplat în Anglia: suporterul care și-a întrerupt propriul moment de reculegere

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat marti, 08 august 2017 16:31

De multe ori, organizatorii unei partide de fotbal aleg să comemoreze înaintea fluierului de start decesul uneia sau mai multor persoane. Fie că e vorba despre jucători sau suporteri ai propriei echipe, fie că e vorba despre rivali sau persoane care nu au avut legătură cu fotbalul, dar moartea lor a stârnit emoție la nivel de comunitate.

Toată lumea de pe stadion se oprește din orice activitate pentru a trimite un gând către cel dispărut. Așa trebuia să se întâmple și în februarie 1993, în Congleton Town, la meciul în care ”urșii”, așa cum erau porecliți jucătorii echipei locale din fotbalul mic englez, primeau vizita lui Rossendale United.

Chris Philips, editorul de program, a fost anunțat înaintea partidei că Fred Cope, cel mai în vârstă suporter al gazdelor, a încetat din viață, așa că a tipărit pe spatele fiecărei broșuri această veste tristă.

Firesc, partida a fost precedată de un moment de reculegere, împărțit în două ”reprize”, 30 de secunde pentru Bobby Moore, campion mondial în 1966, care decedase în săptămâna de dinaintea meciului, și 30 de secunde pentru Fred. Toți fanii prezenți pe stadion respectau momentul, cu excepția unuia singur, care întârziase la meci. Era nimeni altul decât Fred Cope, care fusese și el surprins să afle din programul de meci că a murit.

”Am exagerat cu băutura în ultimele zile, dar încă sunt viu”, a spus amuzat acesta după meci. Fanii au fost extrem de fericiți că nu s-a întâmplat nimic rău cu Fred, care ulterior și-a cumpărat și un bilet la tombolă, unde a câștigat 10 lire și o sticlă de whisky. :D

sursa: bleacherreport.comA fost un fotbalist muncitor, iar acasă un familist convins. După 12 ani de căsnicie, Cristi Chivu surprinde pe toată lumea: „Tot...„
Libertatea
Comentarii (1)
Cristian Baltaru  •  08 August 2017, 23:32

Bună asta,de ținut minte! :) :) :) În plus,omul a mai avut și noroc,deoarece a câștigat o sticlă de whisky la tombolă,adică băutura sa preferată. :) :) :)

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
UTA Arad - Turris Turnu Măgurele
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Cupa României
Poli Iași - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Bournemouth - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Mallorca - Levante
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
SPAL - Udinese
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Leganes
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Aston Villa - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Verona - Inter
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1