INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

A jucat la CFR și a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 3, iar acum a luat decizia să se retragă: "E complicat să accept"

Pelayo Novo // FOTO: EFE
Pelayo Novo // FOTO: EFE

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2018 16:55

Pelayo Novo, 27 de ani, fostul fotbalist al celor de la CFR Cluj, cel care a suferit un accident îngrozitor în primăvară, când a căzut de la etajul trei al unui hotel , a luat decizia de a se retrage din fotbal.

Mijlocașul nu a suferit răni care să-i pună în pericol viața, însă nu mai poate continua să joace fotbal la nivel profesionist.

"E complicat să accept, dar există viață și după acest accident. Trebuie să pun în balanță ceea ce s-a întâmplat, pe asta mă concentrez. E adevărat că m-am simțit nostalgic, dar sunt foarte mulțumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat", a declarat Pelayo Novo în AS.

Spaniolul Pelayo Novo Garcia a venit la CFR în iunie 2017, dar Dan Petrescu nu a contat pe el și jucătorul a plecat în august, fără să joace pentru CFR într-un meci oficial. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Elche, Cordoba și CD Lugo.

Vezi și:  ULTIMĂ ORĂ Șoc în Italia! Un fotbalist cu aproape 300 de meciuri în Serie A și campion mondial cu Italia a fost condamnat la închisoare: legături cu mafia

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
zagna
zagna  •  31 Octombrie 2018, 20:36

De ce ii merge bine lui dan petrescu in china ?

117850672514156
Ungureanu Ionut  •  31 Octombrie 2018, 19:02

Multa sanatate...chiar există viață după sportul de performanță...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează