INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / PRIMERA DIVISION

"A mai apărut o echipă de referinţă în Spania în afară de Barça şi Real" ;) Despre cine e vorba

David Villa în duel cu Apono
David Villa în duel cu Apono

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 19:45

În ultimele sezoane, supremaţia din Primera Division s-a disputat între Real Madrid şi Barcelona, titlul fiind decis de fiecare dată între cele două formaţii. Pe lîngă cei doi granzi, Valencia, Villareal şi Sevilla au îndeplinit rolul de "advesari puternici" pentru giganţii spanioli. Mijlocaşul Apono crede că în plutonul fruntaş se va mai înscrie o echipă începînd cu noul sezon.

Este vorba chiar de echipa lui Apono, Malaga, formaţia din Primera care a făcut cele mai răsunătoare achiziţii în pauza de vară. La Malaga au sosit Ruud Van Nistelrooy, Joris Mathijsen, Jeremy Toulalan şi Joaquin, fotbalişti cu care micuţul club alb-albastru vrea să atace locurile de Liga Campionilor la anul.

"Ştim că sîntem echipa aflată în prim plan în acest moment. Cine ar fi crezut că Malaga, Barcelona şi Real Madrid vor fi punctele de referinţă ale fotbalului spaniol?", a declarat Apono pentru EFE.

Acesta a continuat: "Să cîştigăm campionatul este aproape imposibil, dar accederea în Champions League este un obiectiv realist. Trebuie doar să cîştigăm fiecare meci în parte".

Malaga tocmai i-a prelungit contractul lui Manuel Pellegrini, antrenorul formaţiei, pînă în 2015.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cherokee2
cherokee2  •  11 Iulie 2011, 17:51

Este bine ca ei nu ies in fata sa zica ca ii vor pe Messi.Ronaldo,Fabregas sau altii spre deosebira de City care a vorbit mult si a facut putin!!Respect pentru cei de la Malaga si sper ca la anul sa se claseze in primele 6!!SUCCES

flafy
flafy  •  10 Iulie 2011, 20:53

Malaga anul trecut abea s-a salvat de la retrogradare si cum o echipa puternica se construieste in timp yo cred ca ar trebuii sa-si propuna o clasare in primii 10 in acest sezon!!oricum respect pentru cei care investesc intr-o echipa dintr-un oras asa frumos ca Malaga!!mult succes!!!insa cu bani nu puteti cumpara totul!!

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  10 Iulie 2011, 20:47

Felicitari Malaga!!! Speram sa fie un adversar redutabil. Villareal , Valencia , Sevilla, nu af facut fata sa se bata cu Barca si Madrid. Malaga , dupa cum investeste mai ales au un antrenor foarte bun. Au mai multe sanse. Asa nu o sa mai fie asa de monoton . Cu cat se bat mai multe echipe la titlu cu atat e mai frumos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează