INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

A marcat și și-a spart nasul! Imagine horror cu Rooney » A avut nevoie de 5 copci în prelungiri

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 11:45

Wayne Rooney a vărsat sânge azi-noapte, în meciul în care a reușit primul său gol în Major League Soccer. Atacantul lui DC United s-a rănit urât în prelungirile partidei câștigate cu Colorado Rapids (2-1).

Venit să se apere în propriul careu la un corner, fostul internațional englez s-a lovit undeva deasupra ochiului stâng. "Și-a spart nasul și a trebuit să i se aplice cinci copci pentru a-i opri hemoragia", au dezvăluit ziarele americane.

L-a învins pe Howard

"Nu cred că e prima oară când sângerează. Este un tip dur și îi trece repede", a comentat antrenorul Olsen, menționând că Wayne se simțea bine la vestiare, chiar dacă a lipsit de la flash-interviul de după meci. Acest accident i-a stricat ziua care începuse excelent.

Cu gol în minutul 33 în poarta lui Howard, fostul coleg de la Man. United, ce-a însemnat deschiderea scorului după 164 de minute jucate în campionatul nord-american.

"Unul dintre motivele pentru care l-am transferat pe Rooney a fost să dea goluri. Sunt convins că s-a eliberat de presiune cu această reușită" Ben Olsen, antrenor DC United

221 de minute și un gol are Rooney în 4 meciuri jucate pentru DC United, două dintre ele ca titular

11 estelocul ocupat de DC United (ultimul) în Conferința de Est în MLS, cu 17 puncte în 18 meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează