INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A mers prea departe! Gestul incredibil al unui antrenor din Anglia: ce cadou i-a făcut lui Mourinho

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 11:33

Lee Johnson, antrenorul lui Bristol City, adversara lui Man. United în sferturile Cupei Ligii, i-a făcut un cadou de 500 de euro idolului său. "Vreau s-o deguste un expert și să stăm la un pahar 10 minute", spune Johnson. 

Mare amator de vinuri bune, Mourinho va avea parte de o surpriză, diseară, la Bristol. Managerul echipei de pe locul 3 din Championship l-a invitat pe José după meciul din "sferturile" Cupei Ligii Angliei să bea un vin portughez.

Lee Johnson a investit toate economiile fiicei sale pentru a cumpăra o specialitate lusitană, de 500 de euro!

"A trebuit să sparg pușculița fetei și am ales ceva special, îmbuteliat în Portugalia. Știu că-i place și vreau ca un expert ca el să-l probeze. Sper să accepte invitația și să rămână cinci-zece minute la un pahar de vorbă.

E în vârful acestui sport, un antrenor de clasă mondială și orice tehnician tânăr ca mine încearcă să-i calce pe urme", a spus, înaintea partidei de aseară, Johnson, care-l idolatrizează pe managerul lui Man. United.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  20 Decembrie 2017, 13:08

Si tu ai mers prea departe, nu trebuia sa faci pe jurnalistul !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează