INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

A plecat Buffon, vine Donnarumma? PSG a oferit Milanului 20 de milioane de euro plus Areola la schimb

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 13:46

PSG l-a lăsat pe Gianluigi Buffon să plece, 41 de ani, însă încearcă să îl înlocuiască tot cu un portar italian, Gianluigi Donnarumma, 20 de ani.

Leonardo a plecat recent din postul de manager tehnic de la Milan şi vrea s-aducă la PSG cel mai bine cotat jucător rossonero. Tot un portar italian ar fi vizat de brazilian: după ce Buffon şi-a făcut bagajele, refuzând să fie rezerva lui Areola, campioana Franţei trage de Gigio Donnarumma.

Goalkeeperul de 20 de ani ar putea fi titularul lui Tuchel în sezonul viitor şi la Paris ar câştiga cu două milioane în plus faţă de salariul din Serie A.

Ambii sunt ai lui Raiola

Milan vrea 50-55 de milioane pentru talentul crescut în propria Academie, doar că PSG propune ca monedă de schimb pe Alphonse Areola, cu şase ani mai mare decât Gigio şi cotat de gruparea din Ligue 1 la 30 de milioane. Corriere dello Sport susţine că Donnarumma nu ar fi prea convins să se mute de la un club unde e sigur de statutul său: „Au existat ceva frecuşuri în trecut, însă acum lucrurile au revenit la normal, inclusiv în relaţia cu fanii”. Leonardo mizează mult pe faptul că ambii portari sunt în portofoliul agentului Mino Raiola şi pe nevoia Milanului de a realiza plusvaloare pentru a-şi rezolva problemele de fair-play financiar cu UEFA. 

103 meciuria bifat Areola între buturile lui PSG, cu 84 de goluri primite şi 51 de meciuri cu poarta închisă

164 de partideare Gigio Donnarumma la Milan. A încasat 166 de goluri şi a reuşit 59 de clean-sheet-uri

Citește și:

Gianluigi Buffon, transfer spectaculos: revine la Juventus! Campioana Italiei îi mai aduce pe Matthijs de Ligt și Adrien Rabiot

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează