INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

A primit amenințări cu moartea în urma conflictului cu Mourinho » Dezvăluire șocantă a medicului Eva Carneiro

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 10:44

Fostul medic al formației Chelsea Londra, Eva Carneiro, a făcut dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat celor de la The Guardian. La ceva timp după conflictul cu Jose Mourinho, în urma căruia a și părăsit clubul londonez, Eva a primit amenintări cu moartea.

"Chiar dacă nu am o prezență constantă pe rețelele de socializare, - cred că am postat o singură dată în viața mea - unele mesaje cu tentă sexuală și amenințări cu moartea au ajuns totuși la mine. Cei care au făcut asta sunt niște lași și trebuie să răspundă în fața legii", a precizat Eva Carneiro.

Medicul britanic a vorbit și despre problema discriminării în fotbal: "Trebuie să punem capăt discriminării! Cred că sexismul este o formă de discriminare pe care lumea nu prea o ia în serios. Este unanim acceptat faptul că fotbalul are o problemă din acest punct de vedere. La început nu am crezut că va fi o problemă faptul că sunt femeie. Nu mi-am imaginat niciodată că vor exista diferențe în ceea ce putem obține, sau ce ni se spunea că putem obține, fiind baieți sau fete."

  • Eva Carneiro a părăsit clubul Chelsea în septembrie 2015, în urma unui conflict cu Jose Mourinho
  • În acest moment conduce propriul centru medical în Londra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  26 Noiembrie 2016, 21:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  26 Noiembrie 2016, 21:29

O cucoană se opune discriminării feminine în fotbal; atît şi nimic mai mult. Din banalitatea asta, iată ce a înțeles prostimea jesepeului: "dezvăluire... şocantă"!!! "dezvăluiri... incredibile"!!! Haideți să vă spun eu acum ce se înțelege din "articolul" vostru: sunteți, cu toții, nişte şocați încredibil de proşti şi, ca orice şocați, ***. Deşi şi jesepeul exact asta a ajuns.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  26 Noiembrie 2016, 13:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează