INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MUTARE

A ratat transferul la Steaua, dar va juca alături de un fost jucător al roş-albaştrilor!

FOTO: uefa.com
FOTO: uefa.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 19 iulie 2014 18:46

A fost dorit de Steaua după ce echipa la care juca s-a desfiinţat. Roş-albaştrii au preferat un alt transfer pe postul său, iar jucătorul a semnat astăzi cu o echipă din Polonia.
Vytautas Cerniauskas s-a aflat în atenţia Stelei după ce la FC Vaslui au început problemele, însă roş-albaştrii l-au preferat pînă la urmă pe Giedrius Arlauskis.

Fostul portar al celor de la FC Vaslui a fost transferat astăzi de Korona Kielce. Goalkeeper-ul lituanian a semnat un contract cu polonezii valabil pînă în iunie 2015, anunţă site-ul oficial al clubului.

Korona Kielce evoluează în prima divizie din Polonia, unde anul trecut au terminat pe locul 6. Sezonul a început deja la polonezi, iar echipa lui Cerniauskas va avea primul meci sîmbătă, 20 august, cînd vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Zawisza Bydgoszcz.

La Korona Kielce este legitimat şi fostul stelist Pawel Golanski.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează