INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

A renunțat la salariul exorbitant din China și s-a întors acasă! Carlos Tevez a semnat cu noua echipă

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 11:04

Clubul din Buenos Aires a anunțat pe Twitter: ”Bienvenido, Carlitos. Tévez s-a întors acasă”. A 3-a oară când joacă pentru Boca Juniors.

Aici a crescut Carlos Tévez, la centrul de juniori galben-albastru. Aici a debutat în fotbal, pe efervescenta Bombonera, la doar 17 ani, în 2001. Aici s-a întors, în 2015, părăsind Juventus pentru a-și regăsi marea iubire. Și tot aici este astăzi, după un an plin de bani și de suferință în China.

Când a semnat cu Shanghai Shenhua, pe 29 decembrie 2016, devenea jucătorul cel mai bine plătit din lume. Avea promis un salariu de 80 de milioane de dolari pe doi ani. Nu a putut sta decât un sezon.

Accidentat multă vreme, a jucat doar 11 meciuri și echipa sa care voia titlul a terminat pe locul 11, la 29 de puncte în spatele campioanei Guangzhou Evergrande. A luat 40 de milioane și a plecat. Înapoi la Buenos Aires.

"Bienvenido, Carlitos. Tévez s-a întors acasă", a anunțat Boca pe Twitter. "Se antrenează deja alături de coechipierii săi".

2 goluri
a marcat Carlos Tévez într-un an în China, la Shanghai Shenhua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează