INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

A scris istorie la Barça, dar poate părăsi echipa în această vară » Luis Enrique confirmă: "E liber să plece"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 20:05

Tehnicianul Barcelonei a comentat informațiile conform cărora Pedro Rodriguez e foarte aproape să părăsească formația catalană.

"Dacă Pedro vrea să plece, poate să plece. Am vorbit cu jucătorul despre situația lui, i-am spus ce cred și el mi-a spus ce crede la rîndul lui. Evident, nu voi dezvălui ce am discutat.

Oricum, nu putem împiedica nici un jucător să plece dacă vine o echipă și îi plătește clauza de reziliere."

În ultimele săptămîni, despre atacantul spaniol s-au interesat mai multe echipe din Anglia, printre care Manchester United și Chelsea.

Pedro a semnat în această vară prelungirea contractului cu Barcelona pînă în 2017. Clauza de reziliere a fotbalistului de 27 de ani a scăzut dramatic de la 150 milioane de euro la doar 30!

În mandatul lui Guardiola, Pedro a bifat un record care nu e la îndemîna oricui: a marcat în 6 competiții diferite într-un sezon (2009-2010). Doar Messi l-a egalat în sezonul 2011-2012.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează