INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A stins lumina și s-a retras! Victor Valdes, goalkeeperul care a făcut istorie cu Barcelona, a spus adio fotbalului

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 11:15

Victor Valdés, 35 de ani, și-a șters toate pozele și mesajele de pe conturile de socializare, punând capăt carierei. Portarul nu și-a mai găsit echipă din vară, după despărțirea de Middlesbrough.

Unul dintre cei mai mari portari ai Barcelonei și-a pus mănușile în colecția cu amintiri. Și-a șters toate pozele și mesajele de pe Instagram și Twitter, stingând original lumina. Victor Valdés a spus "mulțumesc pentru tot" și a ales acest mod de a părăsi scena fotbalului, pe care a strălucit începând din 2000, în poarta Barcelonei.

21 de trofeea cucerit Valdés cu Barcelona în 12 sezoane. A mai câștigat Cupa Belgiei cu Standard, fiind și campion mondial și european cu Spania

S-a dedicat familiei

Spaniolul va împlini 36 de ani pe 14 ianuarie și nu-și mai găsea echipă din vară, când s-a separat, după un singur sezon, de Middlesbrough. "Când se va stinge lumina, voi sta cu copiii și îi voi învăța ce-i de făcut când se aprinde lumina", prevestea de curând Valdés.

650 de meciuria strâns portarul spaniol pentru Barcelona B, Barcelona, Manchester United, Standard Liège și Middlesbrough

Plecarea de pe Camp Nou, în 2014, grava accidentare de la genunchi, care l-a ținut un an și jumătate pe bară, și disensiunile cu Van Gaal la Man. United l-au împins către acest sfârșit, oarecum prematur pentru un goalkeeper, cu 20 de selecții și două titluri cu "Furia Roja". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează