CAMPIONATE  ·  CARIERĂ

A supraviețuit accidentului echipei Chapecoense, iar acum are o carieră în muzică! A câștigat un superconcurs în Brazilia

Jakson Follmann
Jakson Follmann

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 16:56 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 17:15

Jakson Follmann, 28 de ani, fost portar la Chapecoense, și-a schimbat cariera și a devenit o vedetă a muzicii pop în Brazilia.

  • Context: 71 de persoane au murit în accidentul aviatic din Columbia, pe 29 noiembrie 2016. 3 jucători, un ziarist, o stewardesă și mecanicul de bord au fost singurii supraviețuitori. Chapecoense mergea la Medellin, pentru turul finalei Copa Sudamericana cu Atletico Nacional.

Unul dintre jucătorii echipei braziliene care a scăpat din accidentul aviatic a devenit acum un artist de succes, scrie Marca. Fost portar la Chapecoense, Follmann, 27 de ani, a avut gamba amputată și a decis să renunțe la fotbal, deși visa să participe la Jocurile Paralimpice.

„Dumnezeu mi-a dat o nouă șansă. În plus, prefer viața decât piciorul”, spune Follmann.

Acum, fostul fotbalist și-a schimbat cariera și are succes în muzică. A câștigat un concurs de muzică din Brazilia „Pop Star” și i-a încântat pe fani cu prestația sa. Pe lângă asta, Follmann a mai primit o veste bună: el și iubita lui au devenit părinți.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1