INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR

A venit înlocuitorul lui Raţ » Şahtior l-a transferat pe brazilianul Ismaily

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 19:39

Oficialii clubului Şahtior Doneţk au anunţat, joi, achiziţionarea fundaşului stînga brazilian al formaţiei Sporting Braga, Ismaily, pentru suma de patru milioane de euro, informează site-ul oficial al UEFA.

Ismaily, în vîrstă de 23 de ani, a semnat un contract pe cinci ani cu Şahtior Doneţk şi ar putea să-l înlocuiască pe internaţionalul român Răzvan Raţ, despre care presa a scris că se află în vederile grupării franceze Olympique Marseille.

"Sînt fundaş, dar îmi place foarte mult să urc în ofensivă. M-am adaptat foarte bine la fotbalul european şi sper să ajung cît mai repede un jucător important pentru Şahtior. În Brazilia se vorbeşte foarte mult despre Şahtior, este considerat un club în ascensiune. Aici joacă mulţi brazilieni şi am rămas impresionat de organizare. Este un club fantastic", a declarat Ismaily.

Ismaily Goncalves dos Santos a evoluat în cariera sa la formaţiile Sao Bento, Desportivo Brasil, Estoril, Olhanense şi Sporting Braga.

Sursă: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
red77
red77  •  14 Februarie 2013, 19:51

cine a urmarit meciul de aseara a observat ca rat a fost cel mai slab de pe teren ! a urcat de vreo 2 ori in atac o data centrand in primul adversar iar a doua oara la vreo 10 metri in spatele peluzei ! si in aparare ... l-a facut muci marco reus ! a cam trecut vremea lui !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează