INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

A vrut Erdogan să-l lichideze?! Focuri de armă trase spre un jucător din Turcia

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 12:54

Asupra lui Deniz Naki, 28 de ani, fost jucător la St. Pauli și Paderborn, s-au tras două focuri de armă: ”Foarte probabil a fost un agent al regimului Erdogan sau un extremist turc” 

Atentatul s-a petrecut duminică seară, în Germania, pe autostrada A4. Deniz Naki, fost jucător la St. Pauli și Paderborn, acum la echipa kurdă Amed Sportif Faaliyetler ( Turcia, D3), se afla în apropiere de Duriz când dintr-o mașină de culoare neagră, care s-a apropiat foarte mult, s-a tras în direcția lui cu o armă de foc. Gloanțele s-au înfipt în bolidul pe care-l conducea, iar atacantul de 28 de ani a tras imediat pe dreapta și a dispărut în întuneric: "Cred că am fost victima unei tentative de asasinat. Iar la origine e o chestiune politică. M-am speriat de moarte".

Naki are o orientare pro-kurdă, iar în mai 2017 a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare, după ce-a fost acuzat de propagandă în favoarea PKK, partid kurd interzis în Turcia. "Foarte probabil, atacatorul e un agent al regimului Erdogan sau un extremist turc", a declarat el cotidianului Die Welt. Poliția din Aachen a confirmat incidenul și a anunțat declanșarea unei anchete. 

2 meciuri și un gol a marcat are Deniz Naki în naționala Under 21 a Germaniei 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
itrobert
itrobert  •  08 Ianuarie 2018, 19:15

Intrebati-l pe Sumudica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează