INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Abel Resino l-a înlocuit pe Javier Aguirre în funcţia de antrenor al lui Atletico Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Conducerea clubului Atletico Madrid a decis, marţi, să-l înlocuiască pe tehnicianul Javier Aguirre cu un fost portar al echipei, Abel Resino, care a pregătit echipa de ligă secundă Castellon, informează Reuters.

"L-am ales pe Abel pentru că îl considerăm cea mai bună alegere având în vedere actuala situaţie", a explicat preşedintele formaţiei din Primera Division, Enrique Cerezo.

Atletico nu a câştigat niciun meci în acest an şi a ajuns pe locul 7 în clasament, după ce duminică a pierdut cu 1-2 partida de pe teren propriu cu Real Valladolid.

Resino, în vârstă de 49 de ani, a mai antrenat pe Levante şi Ciudad de Murcia, iar el a preluat funcţia de antrenor cu doar trei săptămâni înainte de partida cu FC Porto din Liga Campionilor.

Aguirre a explicat că a decis alături de Cerezo să-şi rezilieze contractul, el fiind în funcţie din 2006. "Am ajuns la o înţelegere. Eu sunt primul care am înţeles că sunt o parte fundamentală din această problemă. Suntem adulţi, dar nu este uşor pentru nimeni", a spus Aguirre.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close