INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Abramovici a pregătit cecul » Chelsea face un supertransfer de 20 de milioane de lire

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 13:20

Chelsea nu are un sezon reușit, fiind pe locul 16, cu doar 11 puncte acumulate în 12 etape, iar Jose Mourinho vrea să întărească echipa în iarnă și a stabilit prima țintă.

Presa din Anglia scrie că Chelsea vrea să îl transfere pe atacantul celor de la West Bromwich Albion, Saido Berahino.

Atacantul de 22 de ani este internațional englez de tineret și mai are conctract cu WBA pînă 2017. Pentru transferul acestuia, londonezii trebuie să plătească 20 de milioane de lire, aproximativ 30 de milioane de euro.

15.000.000 €este cota lui Berahino, potrivit transfermarkt.de

Berahino este unul dintre cei mai talentați atacanți englezi, iar în sezonul trecut a marcat 14 goluri în Premier League. În acest sezon are trei reușite în 10 meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  18 Noiembrie 2015, 16:22

Doamne fereste sa-l fi luat pe Benteke la timp, sa-l fi tinut pe Lukaku sau sa aiba ochi pt Loftus-Cheek care joaca de rupe, prefera toti obositii care in momentu de fata nu pot juca doar cu numele. Cine stie ce are in cap Mr. Murila in ultimu timp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează