INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Abramovici produce surpriza anului: Terry, pe banca lui Chelsea?

sursa foto reuters
sursa foto reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 16:20

Patronul grupării de pe Stamford Bridge, miliardarul rus Roman Abramovici ar putea să producă surpriza anului în Europa, trecîndu-l pe John Terry, din teren direct pe bancă, la cîrma alb-albaştrilor.

Fundaşul lui Chelsea şi-a anunţat dorinţa de a-şi antrena foştii colegi, apropiindu-se cu paşi repezi de încheierea carierei de fotbalist profesionist: "Îmi doresc mult să antrenez Chelsea, chiar dacă se va întîmpla la finalul carierei sau după 5 ani".

Publicaţia britanică The Telegraph nu a omis posibilitatea ca Terry să conducă Chelsea chiar dacă pe lista succesorilor italianului Carlo Ancelotti se află nume importante precum Guus Hiddink, Gullit sau Marcello Lippi. O altă posibilitate ar fi aceea ca unul dintre ei să conducă împreună cu Terry formaţia londoneză, ajutîndu-l în acelaşi timp pe John să-şi "formeze mînă" în noua meserie.

Cu 6 etape înainte de finalul Premier League, Chelsea ocupă locul al treilea în campionat, la 11 puncte distanţă de prima clasată, Manchester United.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
daniels25
daniels25  •  15 Aprilie 2011, 18:07

NU ESTE BINE;SE VOR SCUFUNDA MAI MULT;

Vezi toate comentariile (1)
Comentează