INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Abu Dhabi United oferă 500 de milioane € pentru 40% din acţiunile clubului AC Milan

Kaka
Kaka

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Consorţiul arab Abu Dhabi United, care în vara lui 2008 a cumpărat clubul englez Manchester City, se arată interesat să achiziţioneze 40% din pachetul majoritar de acţiuni al echipei italiene AC Milan, pentru care este dispus să achite o jumătate de miliard de euro, informează Corriere della Sera.

Potrivit publicaţiilor din Peninsulă, patronul grupării rossonere, Silvio Berlusconi, şi-ar fi dat acordul pentru demararea negocierilor, însă clubul milanez a dezminţit printr-un comunicat faptul că ar fi dispus să cedeze o parte din acţiuni.

Proprietarul companiei arabe, şeicul Mansour bin Zayed al Nahyan, deţine deja 5% din acţiunile trustului Mediaset, al cărui finanţator este familia Berlusconi. Întrucât în actualul sezon AC Milan a înregistrat pierderi de 32 de milioane de euro ca urmare a neparticipării în Liga Campionilor, presa italiană susţine că sunt şanse mari ca tranzacţia să se realizeze.

Grupul Abu Dhabi United deţine în prezent pachetul majoritar de acţiuni al lui Manchester City, iar de la preluarea echipei britanice a investit în transferuri în jur de 80 de milioane de euro.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
 •  24 Februarie 2009, 17:22

zsigodya>>> nu pot sa zic decat ca esti foarte prost:) tu crezi a arabii platesc 500 mil pentru a avea drept de decizie asupra vanzarii lui KaKa la Man city?:) mai degraba dau doar 130 si-l cumpara:)

 •  24 Februarie 2009, 17:06

Araboii astia vor sa se infiltreze in club ca sa aiba dupa aceea drept de decizie in ce priveste transferul lui Kaka la Manchester City.

 •  24 Februarie 2009, 16:17

Berlusconi nu vinde Milanu niciodata. E posibil ca smecher cum e sa faca o emisiune de actiuni noi si sa le vanda arabi astfel obtine bugetul pe un an fara probleme si mai pune deoparte si banid e transferuri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează