INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

REZUMAT VIDEO AC Milan a măturat cu Cagliari în Cupa Italiei

Jovic a marcat de două ori în AC Milan - Cagliari 4-1, foto: Imago
Jovic a marcat de două ori în AC Milan - Cagliari 4-1, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 09:12 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 10:07

AC Milan a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia Cagliari, în optimile de finală ale Cupei Italiei la fotbal.

Titularizat pentru acest meci, portarul milanez Mirante şi-a salvat echipa în minutul 4, iar după aceea şi-a intrat în rol Luka Jovic. Atacantul sârb, fost la Real Madrid, a deschis scorul pentru gazde în minutul 29, pentru ca în minutul 42 să stabilească rezultatul pauzei, 2-0 pentru Milan. Ambele goluri ale lui Jovic au venit din pasele decisive ale lui Theo Hernandez.

În minutul 50 a înscris şi Chaka Traore, dar Paulo Azzia a redus din diferenţă în minutul 87.

AC Milan s-a impus însă cu 4-1 după ce a înscris şi Rafael Leao, în minutul 90+1, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei Italiei, unde va întâlni învingătoarea din meciul dintre Atalanta şi Sassuolo.

Radu Drăgușin, pe lista celor de la AC Milan pentru perioada de mercato din iarnă

Radu Drăgușin, 21 de ani, sub contract cu Genoa, ar fi curtat și de Milan. Rossonerii vor doi fundași centrali pentru mercato de iarnă. Primul ar fi Matteo Gabbia, 24 de ani, revenit după împrumutul de la Villarreal. Al doilea ar putea fi „tricolorul”.

Ales cel mai bun fotbalist român al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, Radu Drăgușin trebuie să decidă acum unde va juca în a doua parte a sezonului.

Jurnalistul italian Nicolo Schira, specializat în transferuri, a anunțat că rossonerii vor să achiziționeze doi fundași centrali în ianuarie. Unul, chiar la începutul anului, al doilea, în ultima perioadă a „ferestrei" deschise în mercato luna viitoare. Premier League Etapa 19, 26 d

Pentru soluția imediată, varianta cea mai probabilă e Matteo Gabbia. În vârstă de 24 de ani, stoperul împrumutat la Villarreal până la finalul stagiunii se va întoarce pe San Siro mult mai devreme decât era stabilit inițial. Site-ul spaniol Relevo confirmă, scriind că Marcelino, antrenorul lui Villarreal, ar fi acceptat revenirea lui Gabbia în Lombardia săptămâna viitoare. 

 Al doilea nume dorit de Milan ar putea fi Radu Drăgușin. Într-un sezon în care a fost integralist în toate cele 17 etape de Serie A (un gol și o pasă decisivă), trecerea de la Genoa la Milan ar fi un pas uriaș înainte.

Sky Italia: „Napoli nu renunță la Drăgușin" » Campioana Italiei a făcut o ofertă foarte bună! + Negocieri intense cu Tottenham. Reacția agentului jucătorului!

Andrei Rațiu, martorul unor momente incredibile la Getafe - Rayo! » Ce au făcut jucătorii gazdelor de l-au înfuriat pe arbitru!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează