INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan are infirmeria plină! 7 jucători cu accidentări grave, alți 3 incerți! Gattuso pregătește un 3-5-2 contra lui Lazio

Gennaro Gattuso
(foto: Guliver/Getty Images)
Gennaro Gattuso (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 16:12

Problemele lui AC Milan în acest sezon par fără sfârșit. Rossonerii au infirmeria plină, cu 7 accidentați și alți 3 fotbaliști care acuză probleme.

Lazio - AC Milan se va disputa pe 25 noiembrie, iar Gennaro Gattuso are mari bătăi de cap în privința alinierii unui "11" competitiv.

Antrenorul lui AC Milan are probleme de lot uriașe atât la mijloc, dar mai ales în apărare, unde i-a mai rămas doar Cristian Zapata, 32 de ani, disponibil, fiind singurul fundaș central cu experiență apt. Celălalt "central" pe care-l are la dispoziție este Stefan Simic, 23 de ani, jucător care nu are niciun meci în Serie A în tricoul lui Milan.

Gazzetta dello Sport scrie că, cel mai probabil, Gattuso va apela la o apărare de 3, Ricardo Rodriguez ar putea fi reprofilat ca fundaș stânga, iar linia defensivă ar urma să fie completată cu Ignazio Abate, fundaș dreapta, și Zapata fundaș central.

O soluție ar fi fost și retragerea lui Kessie, însă Gattuso are probleme de efectiv și la mijlocul terenului, astfel că-l va păstra acolo alături de Bakayoko și Calhanoglu, plus Suso și Laxat. În atac ar urma să mizeze pe Castillejo și Cutrone, Higuain fiind suspendat după cartonașul roșu văzut în meciul cu Juventus. Altă variantă ar fi urcarea lui Suso alături de Cutrone și titularizarea lui Borini în locul lui Castillejo

LISTA INDISPONIBILILOR LA AC MILAN

  • Ivan Strinic, 31 de ani, a fost nevoit să spună stop pentru o perioadă nelimitată în august, când a aflat că se confruntă cu hipertrofia mușchiului cardiac. Își va relua antrenamentele luni, dar nu va putea fi o soluție prea curând pentru AC Milan.
  • Lucas Biglia, operat la pulpa dreaptă, out 4 luni!
  • Giacomo Bonaventura, probleme la genunchi, va fi operat și va fi out 5 luni!
  • Mateo Musacchio, probleme la ligamentele încrucișate la genunchiul drept, out pentru 2 luni!
  • Mattia Caldara, probleme la gambă și ruptură la tendonul lui Ahile, out 3 luni!
  • Alessio Romagnoli, contractură musculară, out pentru cel puțin o lună!
  • Davide Calabria , probleme la glezna stângă, ar urma să revină curând, dar e incert pentru meciul cu Lazio.

Problemele nu se opresc aici pentru AC Milan. Kessie acuză probleme la genunchiul drept, Calhanoglu are probleme la glezna dreaptă, iar Cutrone acuză dureri la glezna stângă. În mod normal însă ei vor putea juca în meciul cu Lazio.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
179869382386393
Buurns Alex  •  18 Noiembrie 2018, 18:02

Abia astept sa treaca 11 luni sa vad meciul... :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează