INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - BOLOGNA 5-1

AC Milan - Bologna 5-1. Moment emoționant: îmbrățișarea lui Zlatan Ibrahimovic cu Sinisa Mihajlovic + reacția furioasă a suedezului

101 meciuri a jucat Ibrahimovic în două perioade la AC Milan, pentru care a marcat 62 de goluri
101 meciuri a jucat Ibrahimovic în două perioade la AC Milan, pentru care a marcat 62 de goluri

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 11:08 / Actualizat duminica, 19 iulie 2020 11:19

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani), atacantul lui AC Milan, e bun prieten cu antrenorul Bolognei Sinisa Mihajlovic (51 de ani). „Numai dragoste pentru Sinisa”, a postat Ibrahimovic pe Instagram. Suedezul s-a certat însă cu propriul tehnician după ce a fost înlocuit în timpul meciului câștigat de „Diavol”, scor 5-1.

Înaintea meciului de pe „San Siro", zâmbind, Sinisa Mihajlovic îl ruga pe Ibrahimovici, în numele prieteniei lor: „Sper să aibă milă de un biet bolnav în convalescență ca mine. Să nu fie atât de rău ca de obicei". 

Înapoi în timp, „eu și Zlatan am fost un pas de bătaie când era la Juventus. Apoi, a venit la Inter și ne-am împrietenit". Ce îi leagă atât de mult? „El este suedez, însă părinții lui sunt slavi, ca mine, și între noi există un mare respect".

Sinisa Mihajlovic, antrenor Bologna: „Am discutat doar despre familiile noastre"

Sârbul născut la Vukovar, în Croația, are 51 de ani și a învins leucemia după un an dur de chimioterapie. Fostul mare fotbalist e antrenorul Bolognei. Ibra, 38 de ani și 9 luni, născut la Malmo, cu tată bosniac și mamă croată, încă joacă, la Milan.

Pe teren, la câteva minute de startul partidei, un moment emoționant, îmbrățișarea celor doi prieteni buni (foto). „Numai dragoste pentru Sinisa", a postat atacantul scandinav mai târziu pe Instagram. „Am discutat puțin doar despre familiile noastre, nu despre fotbal", a spus Sinisa.

View this post on Instagram

All Love #SinišaMihajlović

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Zlatan Ibrahimovic, atacant AC Milan: „Data viitoare, să scoți pe cine vrei, dar nu pe mine"

Sâmbătă seară, Zlatan nu a fost atât de rău cu Bologna. Milan a învins, 5-1, dar el nu a înscris niciun gol. Și s-a enervat în minutul 62, când a fost înlocuit. 

Încruntat, a tunat spre Pioli: „Data viitoare, să scoți pe cine vrei, dar nu pe mine. Voiam să marchez". Cuvinte prinse de microfoanele televiziunii DAZN. La aproape 39 de ani, Ibrahimovic e neschimbat.

Rezumat VIDEO AC Milan - Bologna 5-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagini virale cu Pep Guardiola » Cum a fost surprins în timpul meciului Arsenal - Manchester City: „Și-a pierdut mințile!”

Jucătorii lui Leeds, cerere specială pentru Marcelo Bielsa la petrecerea de promovare » Răspunsul neașteptat al antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează