INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC MILAN // Cosmin Contra, invitat la petrecerea aniversară a milanezilor: „Sper să vedem alţi 120 de ani de glorie”

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 16:41

Cosmin Contra (44 de ani), fostul selecționer al naționalei României, n-a ratat poza de grup duminică, la ceremonia din pauza meciului cu Sassuolo, de 120 de ani de la înfiinţarea lui AC Milan. 

Fostul selecţioner a prins rândul de sus al legendelor intrate în „Walk of Fame”, între portarul Sebastiano Rossi şi fostul căpitan Ignazio Abate, şi a rememorat golul marcat în derbyul cu Inter.

„Am intrat în repriza a doua, am reuşit să egalez şi apoi am câştigat. Am trăit o mare emoţie atunci. Sper să revedem în curând Milanul din urmă cu câţiva ani care învingea meeu. Îmi doresc să văd încă 120 de ani de mari rezultate ale rossonerilor”, a declarat „Guriţă” la Milan TV.

Rezumat AC Milan - Sassuolo 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează