INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Veste proastă pentru Ciprian Tătărușanu » AC Milan a întocmit o listă de posibili înlocuitori pentru Donnarumma

Ciprian Tătărușanu, la AC Milan // foto: Guliver/gettyimages
Ciprian Tătărușanu, la AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 09:13 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 09:22

În cazul în care Gianluigi Donnarumma (22 de ani) o va părăsi pe AC Milan, clubul italian știe deja spre ce portari își va îndrepta atenția.

Printre aceștia nu se numără și Ciprian Tătărușanu, actualul portar de rezervă, căruia nu îi va fi încredințat postul de titular între buturile milaneze. Staff-ul tehnic al lui AC Milan a identificat 5 portari care l-ar putea înlocui pe Donnarumma, în caz că portarul italian nu își va prelungi contractul cu AC Milan, potrivit Gazzetta dello Sport.

Portarii care l-ar putea înlocui pe Gianluigi Donnarumma la AC Milan

Aceștia sunt Mike Maignan (Lille), Pierluigi Gollini (Atalanta), Juan Musso (Udinese), Alex Meret (Napoli) și Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb). În cazul primilor patru, interesul rossonero nu reprezintă o nouătate, în schimb Livakovic a fost inclus de curând pe lista portarilor de interes pentru AC Milan.

Cotat la 13 milioane de euro, Livakovic evoluează la Dinamo Zagreb din 2015, și a mai jucat doar la NK Zadar, tot în Croația. Totodată, Livakovic este portarul echipei naționale a Croației.

Veste proastă pentru Ciprian Tătărușanu » AC Milan a întocmit o listă de posibili înlocuitori pentru Donnarumma
Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb // foto: Guliver/gettyimages

VIDEO. Cele mai bune intervenții ale lui Dominik Livakovic

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Radu Drăgușin, de la Euro în „11”-le lui Juventus? Situație favorabilă pentru român

Bombă pe piața transferurilor! Tatăl și impresarul lui Haaland sunt în Spania: au negociat cu Barcelona, urmează Real Madrid

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  02 Aprilie 2021, 18:01

De ce promovati fotbalisti care au avut tupeul sa mearga sa joace pentru cioban?

bridges
bridges  •  02 Aprilie 2021, 10:46

Nu e o veste nici buna, nici proasta. El s-a dus la Milan pentru bani si daca se poate fara batai de cap, adica postul de rezerva i se potriveste perfect. Italia e noua lui casa, banii i-a negociat, statutul de rezerva e acceptat. Ca se mai intampla sa intre in primul 11, in Cupa sau Cupa UEFA, e suficient... nu cred ca da el in clocot sa fie titular. Tata a plecat de la Nationala tocmai pentru a nu mai avea batai de cap, se pare ca Radoi a gasit inlocuitorul perfect.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează