INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

AC Milan este pe cale să se despartă de Higuain

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 13:29

AC Milan este nemulțumită de evoluțiile lui Gonzalo Higuain (30 de ani) și nu ar plănui să îi mai activeze clauza de cumpărare de la Juventus, conform jurnaliștilor de la calciomercato.

Atacantul argentinian a încheiat luna noiembrie fară niciun gol înscris pentru "Diavoli", iar în campionatul intern acesta a încasat un cartonaș roșu tocmai în derby-ul cu Juventus. Higuain a dezamăgit și în Europa League, nereușind să marcheze în meciul de joi disputat contra luxemburghezilor de la Dudelange, 5-2.

Oficialii clubului milanez sunt sceptici în privința unui transfer definitiv al lui Higuain. Clubul de pe San Siro ar trebui să scoată din buzunar 36 de milioane de euro pentru argentinian. 

7goluri și 3 pase de gol a reușit Higuain la AC Milan, în 14 meciuri

55.000.000 €este cota lui Higuain, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează