INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - INTER 2-3

AC MILAN - INTER 2-3 // VIDEO Gennaro Gattuso, reacție nervoasă după ce a pierdut meciul cu Inter, iar Kessie și Biglia au fost la un pas de bătaie: „Ne-am făcut de rușine! Vor plăti”

Gennaro Gattuso // FOTO: Reuters
Gennaro Gattuso // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 09:18

Inter Milano a câștigat meciul cu AC Milan, 3-2, profitând de un joc slab al rivalei. Antrenorul „diavolilor”, Gennaro Gattuso, s-a revoltat după altercaţia Kessié - Biglia pe banca de rezerve: „Vor plăti pentru ce-au făcut, nu există aşa ceva! Dar eu sunt responsabilul cu disciplina. Inter a fost mai bună în prima repriză”.

Milan a fost învinsă în Derby della Madonnina deşi pornea favorită (2-3), după un joc spectaculos, cu nerv şi nervi, emoţii şi multe goluri, de un Inter renăscut din cenuşa ultimelor rezultate slabe şi scandaluri.

Degeaba au alergat rossonerii după egalare practic tot meciul, nu s-a văzut deloc că nu au jucat la mijlocul săptămânii în Europa şi nerazzurrii n-au resimţit deloc oboseala, presiunea şi absenţele, inclusiv a ex-căpitanului Icardi. Eşecul a provocat daune mari „Diavolului", cu altercaţia Franck Kessie - Lucas Biglia aproape de a degenera într-o bătaie!

N-am făcut presing"

Am pierdut meciul şi în teren, şi în afara lui. Ne-am făcut de ruşine, dar Kessie și Biglia vor plăti. După cum înţeleg eu fotbalul, e inadmisibil! Trebuie să ai respect faţă de colegi şi de grup. Nu întâmplător, Milan are probleme în ultimii ani dacă se întâmplă aşa ceva. Dar responsabilul cu disciplina în vestiar sunt eu şi o să vedeţi cum o să corectez situaţia.

Inter a fost mai bună în prima repriză, i-am oferit spaţii şi n-am avut jucători de presing. Am reacţionat la 0-2 şi am avut ocazii să egalăm în final", explică antrenorul Gattuso.

kessie biglia

Golurile lui Bakayoko (57) şi Musacchio (71) n-au contrabalansat reuşitele rivalilor, Vecino (3), De Vrij (51) şi Lautaro (67 penalty).

LUCAS Biglia: "Mi-e ruşine"

Incidentul a pornit de la iritarea ivorianului, provocat rasist de strigătele fanilor adverşi, pentru schimbarea cu Conti (69). Argentinianul l-a invitat să respecte alegerea tehnicianului şi pe colegul intrat şi de-aici conflictul.

La final însă, Kessié s-a calmat:  „Voiam să câştig şi mi-am pierdut capul. Le cer scuze fanilor, lui Mister şi lui Lucas, e mai bătrân ca mine şi trebuie să învăţ de la el”. Biglia a completat: „Eu sunt primul vinovat, ştie ce i-am spus şi am clarificat totul între noi. Mi-e ruşine, îmi asum greşeala. Sunt matur şi trebuia să fiu calm”. 

„Trebuia să fie ultimul meu derby, cred că unii mi-au pregătit şi cina de adio. Am câştigat cu personalitate şi băieţii au tras o brazdă adâncă faţă de meciul anterior. Când echipele joacă aşa bine, oricine poate învinge” Luciano Spalletti, antrenor Inter

6 meciuri la rând fără eşec are Inter în derby în Serie A. Din 1999 n-a mai reuşit o serie aşa lungă, 10 atunci

7
luni au trecut de când Milan nu mai primise mai mult de un gol, de la partida cu Napoli din august, tot 2-3

1 gol şi un assist a reuşit Lautaro Martinez, pentru a doua oară în acest sezon. Este primul nerazzurro de la Candreva, în 2016, care debutează marcând în derby

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  18 Martie 2019, 10:06

Ce statistica eronata...pe 11.11.2018 Ac Milan a pierdut pe San Siro cu 2-0 in fata lui Juventus...au mai primit cel putin 2 goluri si in Europa League de la Olympiakos, Dudelange si Betis de unde au fost eliminati desi erau mari favoriti in grupa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează