INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - INTER

AC MILAN - INTER 0-3 » Lautaro și Lukaku o răpun pe AC Milan în Derby della Madonnina!

AC Milan - Inter // FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
AC Milan - Inter // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 11:22 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 18:12

Inter a câștigat categoric derby-ul rundei 23 din Serie A, scor 3-0 cu AC Milan.

Inter și-a luat revanșa după înfrângerea din tur cu AC Milan și s-a impus într-o manieră categorică cu rivala din oraș, scor 3-0. Lautaro Martinez a deschis scorul după doar 5 minute, atunci când a finalizat cu capul o centrare a lui Romelu Lukaku. Cuplul Lautaro Martinez - Lukaku avea să fie decisiv și în a doua parte.

AC Milan a început repriza secundă mai bine și a fost aproape de egalare în minutul 46. Mai întâi prin Zlatan Ibrahimovic, care a fost blocat de Samir Handanovic în două rânduri, apoi un minut mai târziu prin Sandro Tonali, care a șutat de la marginea careului de 16 metri. Din nou, Handanovic a fost de netrecut.

+4 FOTO

Golul a venit tot în poarta „diavolilor roșii”, în minutul 57, la capătul unei combinații excelente Eriksen-Perisic-Lautaro. Atacantul argentinian a reușit „dubla” cu un șut din apropierea porții, venit după o pasă a lui Ivan Perisic.

În minutul 63, Lukaku a fost aproape de marca pentru 3-0 după ce l-a întors pe Kjaer din preluare, însă Donnarumma a respins șutul atacantului belgian. Totuși, Lukaku nu a mai iertat la trei minute distanță de la acel moment. Romelu a preluat mingea la jumătatea terenului, a înaintat până la marginea careului și a șutat necruțător, pe lângă Donnarumma.

A fost ultimul gol al unei partide spectaculoase, câștigată fără drept de apel de Inter. Echipa lui Antonio Conte s-a distanțat la 4 puncte de AC Milan, care rămâne pe locul 2 în Serie A.

Clasament Serie A: Inter, lider după 23 de etape

AC Milan – Inter 0-3

AC Milan – Inter, echipe de start

AC Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Tonali, Kessie - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic - Ibrahimovic
Rezerve: Tătărușanu, A. Donnarumma, Castillejo, Dalot, B. Diaz, Gabbia, Hauge, Kalulu, Krunic, Leao, Meite, Tomori
Antrenor: Stefano Pioli

Inter: Handanovic - Bastoni, Skriniar, de Vrij - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Perisic - Lukaku, Martinez
Rezerve: A. Radu, Padelli, D'Ambrosio, Darmian, Gagliardini, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Sanchez, Vecino, Vidal, Young
Antrenor: Antonio Conte

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Inter contra lui AC Milan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  21 Februarie 2021, 17:35

Si-a revenit AC MILAN ! Sa-i mai taie cineva din ego-ul lui Ibrahimovic , cel autointitulat legenda, zeu, clasic in viata ! Urias fotbalist- zero caracter !

hotcocoa
hotcocoa  •  21 Februarie 2021, 12:09

Astazi sunt Inter-ist, doar din cauza caracterului *** al omului Ibrahimovici. Ca jucator, fenomenal, ca om...un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează