INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - INTER

AC MILAN - INTER // VIDEO Rossonerii lansează o campanie anti-rasism începând cu derby-ul cu Inter

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 14:21

AC Milan și Inter se pregătesc de un nou episod al Derby della Madonnina, duel care va avea loc sâmbătă seara, de la 21:45, în direct pe Digi 3, Telekom 2 și Look Sport.

Milan celebrează 120 de ani de la înființarea clubului în acest an și a anunțat că va înființa un grup de lucru intern, pentru a combate problema rasismului din fotbalul italian.

Acest grup va dezvolta un program de activități pentru creșterea gradului de conștientizare, monitorizare și abordare a comportamentului rasist pe social media, dar și pe stadion.

După mai multe luni de planificare și discuții interne, clubul a decis să accelereze lansarea acestui proiect, după o serie de evenimente neplăcute, petrecute în ultimele săptămâni.

Proiectul va fi lansat la meciul împotriva rivalei, Inter Milano, iar jucătorii vor poza împreună pentru a marca startul campaniei anti-rasism. Acțiunea din această seară se va numi „Derby împotriva rasismului”.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează