INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - LAZIO 1-0

AC MILAN - LAZIO 1-0 // VIDEO + FOTO Scandal pe teren după Milan - Lazio! Gennaro Gattuso a avut de suferit: „Am făcut întindere în sprint”

Gennaro Gattuso // FOTO: Reuters +2   FOTO
Gennaro Gattuso // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 11:45

AC Milan a câștigat meciul cu Lazio, 1-0, grație unui gol marcat din penatly în finalul partidei. Antrenorul milanezilor, Gennaro Gattuso, a încercat să calmeze spiritele încinse la sfârşitul meciului, dar s-a accidentat. „Nu mai am vârsta, nici nu mai joc, ca să-mi mai pierd capul. Aş fi încasat-o oricum cu namilele alea din teren”.

Derbyul aprins de Champions League de pe San Siro s-a terminat cu mulţi nervi şi polemică. Ba chiar a fost şi bătaie la final, când jucătorii lui Lazio (a lipsit Ştefan Radu, accidentat) şi-au vărsat toată frustrarea pentru eşecul din penalty (0-1) contra Milanului. Gattuso a fugit să calmeze spiritele, dar s-a accidentat! „Am făcut întindere în sprint, încercând să-i separ pe fotbalişti. Nu mai am vârsta, nici nu mai joc, să-mi pierd capul ca odinioară. Aş fi încasat-o oricum cu namilele din teren de 1,90 lucrate la sală”, declară antrenorul rossonero.

„Cronica unei morţi anunţate”

Biancocelestii s-au plâns de arbitrajul lui Rocchi, care mai dăduse un 11 metri gazdelor, cu un minut înainte ca Durmisi să-l faulteze în careu pe Musacchio. L-a ajutat VAR să-şi repare gafa, Acerbi blocând mingea cu mâna lipită de corp!

„A fost cronica unei morţi anunţate. Iar am fost defavorizaţi de arbitri şi de anul trecut ni se tot întâmplă. E mare păcat că meciul nu s-a decis pe teren. Am avut un penalty clar la Milinkovici-Savici, faultat de Rodriguez în prelungiri. Ne vom lua revanşa în semifinala Cupei”, s-a revoltat Igli Tare, directorul sportiv lazial. Antrenorul Simone Inzaghi nu a mai apucat finalul pe bancă, fiind eliminat pentru proteste.

30 de ani au trecut de când Lazio n-a mai învins-o pe Milan în Serie A pe San Siro! Rossonerii au o serie de 29 de meciuri fără eşec, cea mai lungă contra unui adversar din campionat

33%din golurile încasate de echipa lui Inzaghi în acest campionat au venit după minutul 75, 11 din 33

Vezi și:

VIDEO Boloni, 3 victorii la rând! Antwerp atacă podiumul şi locul de grupele Europa League

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează