INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - AC MILAN 0-1

GALERIE FOTO Nervii au cedat în Lazio - Milan » Au terminat meciul în 8 jucători!

foto: Imago +5   FOTO
foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 00:24 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 00:57

AC Milan a învins-o, în mod dramatic, pe Lazio, scor 1-0, în runda #27 din Serie A.

Meciul a fost unul în care fazele de poartă au întârziat să apară. Primul șut cadrat a venit în finalul primei reprize, când Luis Alberto a tras de la 25 de metri, dar mingea a fost prinsă, fără probleme, de Mike Maignan.

Georgina Rodriguez i-a lăsat mască pe critici! Cum a putut să apară pe podium, la Săptămâna Modei de la Paris
Eveniment
Georgina Rodriguez i-a lăsat mască pe critici! Cum a putut să apară pe podium, la Săptămâna Modei de la Paris

Prima ocazie cu adevărat periculoasă a fost cea din prelungirile primei părți, când Pulisic a șutat puternic de pe linia careului, dar Provedel a respins în corner.

Gazdele au fost nevoite să evolueze în inferioritate din minutul 57, după ce Luca Pellegrini a văzut al doilea galben, în urma unui duel cu Pulisic. Câteva minute mai târziu, Giroud a tras din interiorul careului, dar Provedel a prins mingea.

Nervii au cedat în Lazio - Milan

+1 FOTO

Același Giroud a fost și mai aproape de a înscrie din centrarea lui Florenzi. Vârful a reluat acrobatic, dar portarul lui Lazio a respins în corner.

Milanezii au dat lovitură în minutul 88, Noah Okafor, intrat pe parcursul reprizei secunde a profitat de o nesincronizare în apărarea gazdelor și a marcat cu un șut din mijlocul careului.

În minutele de prelungire, Lazio a căutat cu insistență egalarea, dar oaspeții s-au apărat perfect și au plecat cu toate punctele de pe Stadio Olimpico.

În minutele de prelungire, nervii au cedat, iar Marusic și Guendouzi au fost văzut și ei cartonașul roșu, Lazio terminând partida în doar 8 jucători.

După această victorie, Milan ocupă locul 3 în Serie A, cu 56 de puncte. De cealaltă parte, Lazio se clasează doar pe locul 8, cu 40 de puncte.

Pentru Lazio urmează returul cu Bayern Munchen

După acest „duș rece”, elevii lui Maurizio Sarri vor avea o misiune mult mai complicată. Se vor deplasa la Munchen pentru returul cu Bayern din „optimile” Ligii Campionilor. Chiar dacă Lazio a învins în meciul tur, scor 1-0, bavarezii sunt în continuare văzuți cu prima șansă la calificarea în „sferturi”.

Meciul este programat marți, 5 martie, de la 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro

Citeșite și alte știri din fotbalul internațional:

Arabii anunță demiterea lui Reghecampf » Urmează ședința decisivă
Arabia Saudită
Arabii anunță demiterea lui Reghecampf » Urmează ședința decisivă
Încă un pas greșit pentru Bayern Munchen » Șansele la titlu devin aproape nule!
FREIBURG - BAYERN 2-2
Încă un pas greșit pentru Bayern Munchen » Șansele la titlu devin aproape nule!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
makensen
makensen  •  02 Martie 2024, 01:59

zici ca e rezumat pe baza detaliilor de pe flashscore, pare ca domnul Tomitiu n-a vazut meciul :) altfel cum sa treci asa de usor peste faza care a dus la rosul lui Pellegrini, una dintre cele mai ciudate pe care le poti vedea. Okafor n-a "profitat de o nesincronizare", e doar un cliseu fara rost aici, au fost multe suturi consecutive, golul merita alta descriere. Pioli a schimbat ambii fundasi centrali, intrand alti 2 fundasi centrali, titularii obisnuiti, dupa minutul 80, la 0-0 inca si om in plus, poate merita mentionat.. in fine, probabil nu intereseaza pe nimeni, dar daca tot ai scris un articol. Succes la urmatorul, dl Tomitiu, putina pasiune si un strop de culoare in ce scrii ar prinde bine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează