INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

AC Milan s-a reorientat rapid! Refuzați de Ibrahimovici, italienii au găsit varianta perfectă

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 16:19

AC Milan dorește să îl repatrieze pe Alexandre Pato, după ce Ibrahimovic a anunțat că va rămâne la LA Galaxy. Conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, oficialii celor de la AC Milan și-au îndreptat atenția către Alexandre Pato.

Atacantul brazilian, în vârstă de 29 de ani, joacă în China pentru Tianjin Quanjian și este văzut ca varianta perfecta pentru postul de atacant al "rossonerilor".

Gonzalo Higuain este, la acest moment, atacantul celor de la AC Milan, însă oficialii clubului nu se gândesc să îi activeze clauza de cumpărare definitivă de la Juventus.

Cifrele argentinianului sunt dezamăgitoare în acest sezon, Higuain reușind doar 7 goluri în 16 partide pentru formația de pe San Siro.

Alexandre Pato a mai jucat pentru AC Milan în perioada 2007-2013. Cifrele lui Pato în acest an pentru Tianjin Quanjian sunt foarte bune, acesta înscriind de 36 de ori în doar 59 de partide.

Singurul impediment pentru italienii de la AC Milan este salariul uriaș al lui Pato, acesta câștigând 9 milioane de euro pe lună la formația chineză.

articol scris de Cosmin Olteanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2457239744502748
Norm Stansfield  •  18 Decembrie 2018, 18:31

Nu stiu de unde-ai scos 9 milioane pe luna. Nici Messi nu castiga 9 mil. pe luna. Pato castiga €6m pe an.

1122173367898793
Florian Baicu  •  18 Decembrie 2018, 18:12

D-le ''ziarist'',nu Ibra a refuzat Milanul,ci Milanul (mai precis Gazidis-oare stii cine e?) l-a refuzat pe Ibra.Citeste almanahe,chiar si cu Google translate,si inceteaza sa mai scrii despre fotbalul mare,******..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează