INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TORINO - AC MILAN 0-7

VIDEO+FOTO AC Milan, scorul sezonului în Serie A! „Diavolii” nu mai marcaseră atâtea goluri de 20 de ani

AC Milan s-a distrat pe terenul lui Torino și a câștigat cu un scor incredibil, 7-0 // FOTO: Guliver/GettyImages +12   FOTO
AC Milan s-a distrat pe terenul lui Torino și a câștigat cu un scor incredibil, 7-0 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 23:55 / Actualizat joi, 13 mai 2021 08:02

Într-un meci din etapa a 36-a din Serie A, AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu rezervă, s-a distrat pe terenul lui Torino și a câștigat cu un scor incredibil, 7-0.

„Diavolii” aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta pentru locul 2, iar elevii lui Stefano Pioli au făcut un meci perfect, marcând de 7 ori, din 11 șuturi de poartă.

FOTO AC Milan, victorie la scor cu Torino

+8 FOTO

Scorul la pauză a fost 2-0, după ce Theo Hernandez (minutul 19) și Kessie, din penalty, (minutul 26) au punctat pentru milanezi.

În repriza secundă, AC Milan s-a dezlănțuit și a punctat de cinci ori. Brahim Diaz (50) a făcut 3-0, iar pe final, în 17 minute, milanezii au punctat de patru ori. Theo Hernandez a făcut dubla (62), iar Ante Rebic a fost cel care a stabilit scorul final, reușind un hat-trick în minutele 67, 72 și 79.

Cu acest succes, echipa lui Stefano Pioli a ajuns la 15 victorii în deplasare în acest sezon, egalând recordul lui Inter din sezonul 2006-2007. Mai mult, este pentru prima dată în ultimii 20 de ani când Milan marchează cel puțin șase goluri pe teren străin. Ultima dată s-a întâmplat în 2001, într-o victorie cu Inter, 6-0.

18 penalty-uria primit AC Mlan în acest sezon

Cu două etape rămase de jucat, AC Milan este pe locul 3, cu 75 de puncte, la egalitate cu Atalanta, locul 2, și cu două puncte peste Napoli. 

VIDEO Cele mai tari intervenții ale lui Buffon contra lui AC Milan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, un nou gol pentru Rangers! Campioana Scoției ajunge la 99 de puncte

Inter, victorie clară cu AS Roma! Ionuț Radu a fost titular și a avut o intervenție decisivă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  13 Mai 2021, 23:17

Important este sa blocam Rubentus sa nu prinda UCL.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează