INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC MILAN. Suma halucinantă pe care Rafael Leao trebuie s-o plătească imediat » TAS n-a avut milă de cel mai rapid marcator din istoria Serie A

Rafael Leao. foto: Guliver/Getty Images
Rafael Leao. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 10:30 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 10:49

Rafael Leao, autorul celui mai rapid gol înscris în campionatele de top, se află într-o situație extrem de dificilă! Puștiul de 21 de ani e obligat de TAS să plătească despăgubiri de 16,5 milioane de euro

De la extaz la agonie. Așa au decurs ultimele zile din viața portughezului Rafael Leao, fotbalistul lui AC Milan care a izbutit cel mai rapid gol din istoria Serie A! Reușita fulgerătoare din meciul cu Sassuolo a intrat în plan secund după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) l-a înștiințat că e obligat să plătească 16,5 milioane de euro lui Sporting Lisabona, fostul său club. 

Motivul? Șlefuit la juniorii lui Sporting Lisabona, Rafael Leao a părăsit Portugalia natală la vârsta de 19 ani, destinația fiind Franța, unde a evoluat pentru Lille. Totuși, el e acuzat de Sporting că a rupt unilateral contractul și a plecat la Lille fără să primească acceptul clubului. TAS a dat verdictul, iar Rafael Leao e bun de plată.

AC Milan a marcat cel mai rapid gol din istoria Serie A

Rafael Leao (21 de ani) a înscris cel mai rapid gol din istoria Serie A. Portughezul a marcat după 6,2 secunde pentru AC Milan în meciul cu Sassuolo.

AC Milan, liderul din Serie A, a început în mod ideal meciul cu Sassuolo. Imediat după ce arbitrul a fluierat startul, Hakan Calhanoglu a înaintat cu mingea la picior în terenul advers, i-a pasat pe culoar lui Leao, iar portughezul a preluat în față și ulterior a șutat pe lângă Consigli, portarul gazdelor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pierre Webo a refuzat să se întâlnească cu Sebastian Colțescu și somează UEFA: „Jucătorii se vor coaliza din nou! Trebuie luate măsuri drastice”

Mama lui Rashford, dezvăluiri emoționante despre o copilărie plină de lipsuri: „N-aveam nicio felie de pâine în casă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
prapadlafcsb1
prapadlafcsb1  •  23 Decembrie 2020, 12:14
Postat de sadikul pe 23 Decembrie 2020, 11:28

cred ca Planici o sa-ti dea si tie ceva bani !!!

Lui ii da altceva

sadikul
sadikul  •  23 Decembrie 2020, 11:28
Postat de standart pe 23 Decembrie 2020, 11:22

Oups! Și ce va fi cu Planici ? De urmărit... Nu că mi-ar păsa, că nu-s banii mei, dar să vedem dacă se menține aceiași unitate de măsură.

cred ca Planici o sa-ti dea si tie ceva bani !!!

standart
standart  •  23 Decembrie 2020, 11:22

Oups! Și ce va fi cu Planici ? De urmărit... Nu că mi-ar păsa, că nu-s banii mei, dar să vedem dacă se menține aceiași unitate de măsură.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează