INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

AC MILAN // VIDEO Situație incredibilă la AC Milan » Fundașul stânga Theo Hernández este golgeterul echipei

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 16:03

Fundașul stânga Theo Hernandez, 22 de ani, e cel mai bun marcator al Milanului! Francezul adus de la Real are şase reuşite pentru rossoneri.

Milan a cheltuit peste 60 de milioane de euro anul trecut pentru a-i transfera pe Piątek şi Rafael Leão, însă golgheter în acest campionat nu e un atacant! Ibrahimovici abia s-a întors, iar Rebic abia s-a trezit, reuşind doppietta cu Udinese, astfel că arma letală a lui Pioli este Theo Hernández. 

Fundaşul francez, pentru care a insistat Paolo Maldini să fie achiziţionat de la Real, a punctat şi duminică, ajungând la 6 goluri în 17 meciuri! 

VIDEO » Rezumatul meciului AC Milan - Udinese 3-2

Comparat cu Panucci 

De la debutul din derb-yul cu Inter, fostul câștigător al Ligii Campionilor nu a lipsit decât contra Atalantei, fiiind suspendat, iar echipa sa a fost demolată cu 0-5!  

„Disciplinat tactic şi extrem de activ în ambele faze ale jocului, apărătorul lateral de 22 de ani are cu un gol mai mult decât Piątek. De la Panucci, în 1995-1996, n-a mai avut Milan un fundaş atât de prolific! În 17 jocuri, el şi-a dublat reuşitele de la Alaves, Real şi Sociedad”, l-a elogiat AS.

Citește și: 

Scandal la Tottenham! Jose Mourinho s-a certat cu Danny Rose! Jucătorul a urlat la antrenor pentru că nu l-a folosit

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează