INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Accident fatal! Nathael Julan de la Guingamp a murit astăzi, la 23 de ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 21:26

Nathael Julan, atacantul francez al lui Guingamp, a murit astăzi, la 23 de ani, într-un accident rutier.

Din primele informații ale autoritățile franceze, mașina în care se afla Nathael a fost implicată într-un accident pe drumul către Pordic, în Bretania.

Guingamp a confirmat tragica veste printr-un comunicat: „Toată lumea e îndurerată. Clubul anunță cu imensă durere moartea jucătorului Nathael Julan. Toți oamenii din club transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate”.

Nathael Julan și-a început cariera la academia celor de la Le Havre. În 2018 a fost achiziționat de Guingamp, iar în 2019 a fost împrumutat la Vallenciennes. Fotbalistul era cotat la 1,75 milioane de euro.

VIDEO // Momente memorabile din cariera lui Nathael Julan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează