INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ascunde Bayern adevărata accidentare a lui Manuel Neuer? Marele portar s-ar putea retrage!

Manuel Neuer
Manuel Neuer

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 11:59 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 12:47

Goalkeeperul Manuel Neuer ar fi suferit la schi o fractură deschisă de tibie și peroneu, nu doar o fractură de tibie. Și cariera lui ar fi în pericol. Oficialii lui Bayern caută un portar titular, nu o rezervă care să-i cedeze locul când revine Neuer.

Pe 27 martie, Manuel Neuer va împlini 37 de ani. O carieră extraordinară, în care a cucerit aproape toate trofeele la club și la națională. Campion mondial, de 10 ori câștigător al Bundesligii în 12 ani la Bayern, printre multe alte performanțe. Doar titlul european îi lipsește, cu Germania.

Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi
MONDEN
Shakira n-a avut milă de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită! Cântăreața columbiană a lansat o nouă piesă în care îi umilește pe cei doi

Apropiații lui Manuel Neuer nu au negat informația

E posibil totuși ca finalul să fi venit deja în cazul său. Potrivit Bild, accidentarea suferită la schi pare să fie mult mai gravă. Nu ar fi fost doar o fractură de tibie, cum s-a anunțat pe 10 decembrie, ci o fractură deschisă de tibie și peroneu, leziune ascunsă de clubul bavarez.

Apropiații lui Neuer nu au dezmințit informația, susțin jurnaliștii nemți. Și, dacă se confirmă, fotbalistul s-ar putea retrage. De aceea, Bayern ar căuta un titular, nu un număr 2, care să-i cedeze locul în poartă când se va reface.

După Manuel Neuer, Yann Sommer. Viitorul nostru rival

Yann Sommer, 34 de ani, căruia îi expiră acordul cu Borussia Mönchengladbach la vară, pare cea mai bună variantă, după ce münchenezii au avut inițial o listă lungă, ce îi includea pe Emiliano Martínez (Aston Villa), Keylor Navas (PSG) și Dominik Livakovici (Dinamo Zagreb).

Portarul elvețian, adversarul nostru în acest an în preliminariile Euro 2024 cu Țara Cantoanelor, ar putea semna un contract pe două sezoane și jumătate, până pe 30 iunie 2025.

28de trofee a cucerit Manuel Neuer în 12 ani în tricoul lui Bayern, inclusiv două Ligi, două Supercupe ale Europei și două CM Cluburi

117selecții are Neuer la naționala Germaniei, cu care a câștigat titlul mondial în 2014

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„À la Maignan” » Tătărușanu a scos miraculos o minge în Milan - Torino, dar echipa lui a fost oricum eliminată din Cupă!

Olandezul dorit de Manchester United e desființat de Wesley Sneijder: „Transferul trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează