INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

ACCIDENTARE NEYMAR // FOTO Alarmă la PSG: Neymar a părăsit terenul în lacrimi! Sezonul e în pericol după o accidentare gravă

Neymar // FOTO: Reuters +3   FOTO
Neymar // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 09:46

PSG s-a impus în 16-imile Cupei Franței, 2-0 cu Strasbourg, dar l-a pierdut pe atacantul brazilian Neymar, 27 de ani, care s-a accidentat în minutul 62. Brazilianul are probabil o leziune la al cincilea metatarsian al piciorului drept, exact cum i s-a întâmplat în februarie 2018.

Îngrijorare la PSG. La patru zile după ce Verratti a suferit o entorsă la glezna dreaptă, s-a accidentat și Neymar. Iar la brazilian e grav, ca anul trecut.  Pe 25 februarie 2018, într-un meci cu Marseille, tot pe Parc des Princes, Ney a călcat greșit și a suferit o fisură la al cincilea metatarsian al piciorului drept.

A fost operat, a ratat tot restul sezonului, mai ales returul "optimilor" cu Real Madrid (1-2), din Liga Campionilor, dar a reușit să joace la Mondial cu Seleção. Totuși, nici atunci nu era refăcut complet. Și departe de capacitatea maximă.

Pierde ciocnirea cu Manchester

Miercuri seară, împotriva lui Strasbourg, a părăsit terenul în lacrimi după o oră de joc. Dezechilibrat de adversar, a călcat din nou greșit. Pentru sud-american, era limpede ce s-a întâmplat. Foarte probabil, a făcut o recidivă. Mai ales că primul examen medical a reliefat o "reactivare dureroasă a leziunii de la metatarsianul cinci", cum a anunțat L'Équipe.

La doar trei săptămâni distanță de șocul cu Manchester United, din "optimile Champions, e greu de crezut că Neymar va putea fi recuperat. 

"Neymar e neliniștit. Accidentarea e la același picior, în același loc. Arbitrul nu fluieră o dată, de două ori, de trei ori. După care, Ney își dă piciorul peste cap" Thomas Tuchel, antrenor PSG

"Nu le spun jucătorilor mei să lovească, dar pot să-i înțeleg când se supără dacă un adversar râde de ei cu fente provocatoare. Neymar să-și asume acest risc" Thierry Laurey, antrenor Strasbourg

222 .000.000 € a plătit PSG pentru Neymar în vara lui 2017, când l-a transferat de la Barcelona

20de goluri și 10 assisturi a reușit brazilianul în 22 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
robby73
robby73  •  25 Ianuarie 2019, 11:49
Postat de alexzece pe 24 Ianuarie 2019, 16:47

Ciudat.Nu prea se accidenta Neymar la Barca, si lua la misto pe toti si atunci.Sa fie oare si altceva?(normal).Ue ney ney si tasu'.

Serios ??? Nu se accidenta la Barca ??? Da cine ti-a spus asta ?

alexzece
alexzece  •  24 Ianuarie 2019, 16:47

Ciudat.Nu prea se accidenta Neymar la Barca, si lua la misto pe toti si atunci.Sa fie oare si altceva?(normal).Ue ney ney si tasu'.

robby73
robby73  •  24 Ianuarie 2019, 12:47

Dacă nu îți respecți adversarul și provoci continu, există șanse mari ca unul din ei să își piardă răbdarea cu tine. Bineînțeles că nu e ok, dar asta e realitatea. Aroganța cu care încearcă să își umilească adversarul e cunoscută și întrările mai dure sunt rezultatul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează