INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - TOTTENHAM 2-0

Aceeași decizie, țări diferite! Viera a scăpat fără suspendare, Kane poate lua 3 etape

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:24

Harry Kane, atacantul lui Tottenham, și-a lovit adversarul cu capul în figură, dar pe teren a scăpat nesancționat, precum căpitanul lui Sepsi pentru agresarea lui Ianis. „Dacă arbitrul n-a văzut faza, Kane va fi judecat!”, scrie The Sun.

Căpitanul lui Sepsi, Ousmane Viera, a scăpat fără sancțiune pentru o intrare criminală la Ianis Hagi. Se pare, pentru că "centralul" Marcel Bârsan n-a văzut cine l-a lovit pe „decarul” Viitorului. Și nici asistentul de pe acea parte.

În Anglia, miercuri seară, golgeterul lui Tottenham, Harry Kane, a avut o ieșire nervoasă în cursul primei reprize și l-a lovit cu capul în figură pe Azpilicueta ( Chelsea).

„Roșu” era culoarea cea mai potrivită a cartonului pe care trebuia să-l vadă Kane, însă arbitrul Andre Marriner nu i-a dat nici măcar „galben”! Iar tabloidul The Sun anunță că atacantul lui Tottenham ar putea fi judecat de Comisia de Disciplină.

„Dacă Marriner consemnează în raport că n-a văzut faza, cum a și lăsat impresia în timpul partidei, o Comisie de trei a Federației va studia și analiza înregistrarea video. Pentru gestul său, atacantul riscă 3 etape de suspendare”, notează publicația citată.

La noi, spre norocul lui Viera, nu există suport regulamentar pentru a judeca și penaliza un jucător pe baza probei video.

ianis hagi
Piciorul lui Ianis după intrarea lui Viera

„Harry Kane a avut noroc să scape nesancționat. Pe imagini se vede cum își îndreaptă capul spre figura lui Azpilicueta. Inclusiv contactul cu jucătorul spaniol” Mark Halsey, specialist The Sun în arbitraj

15 goluri și 4 assisturi a dat Kane pentru Tottenham în 24 de meciuri disputate în acest sezon de Pemier League. Bilanț în toate competițiile: 21 reușite, 6 pase decisive

 Citește și:

SEPSI - VIITORUL 0-0 // Senzațional: Ousmane Viera NU poate fi suspendat după intrarea criminală la Ianis Hagi! Ce spune regulamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
apollon
apollon  •  28 Februarie 2019, 12:55

Iar subiectul asta? Pai în Anglia, dupa cum de multe ori sustineti si afirmati corect, se lasa jocul sa fie mai dur. Poate intrarea lui Viera era considerata "normala" chiar de voi pentu campionatul Angliei. V-ar fi stârnit râsul si ati fi admirat "barbatia" cu care se joaca în acest campionat.

389767441538495
Tudor Petrascu  •  28 Februarie 2019, 12:49

Si-a facut in sfarsit si Sepsi loc in gazeta in ca se scrie numai despre Dinamo, eventual Viitorul, FCSB si Craiova. Noroc ca sunt 'unguri' si-l au pe Viera. In rest Neagoe & comp pot dormi linistiti, nu-i baga nimeni in seama.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează