INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Se face! Un alt nume imens din istoria Barcelonei vine lângă Lionel Messi și Sergio Busquets

Luis Suarez, Messi și Neymar, foști coelgi la Barcelona // FOTO: Imago
Luis Suarez, Messi și Neymar, foști coelgi la Barcelona // FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 11:55 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 12:13

Atacantul uruguayan Luis Suarez (36 de ani) va rupe înțelegerea cu clubul brazilian Gremio la sfârșitul lui 2023, mai devreme cu un an decât era prevăzut. Nu se va retrage însă și probabil va semna cu Inter Miami.

La aproape 37 de ani, Luis Suarez va deveni jucător liber. Atacantul uruguayan a ajuns la o înțelegere cu Gremio pentru a-și rezilia contractul în decembrie. Cu un an mai devreme decât era prevăzut în acordul inițial.

În acest fel, Suarez va putea să se transfere gratis la Inter Miami, așa cum își dorește David Beckham, unul dintre proprietarii clubului din MLS.

Și-a reziliat contractul și a mers în Liga 2! Cu cine a semnat
TRANSFER
Și-a reziliat contractul și a mers în Liga 2! Cu cine a semnat

Pe Luis Suarez l-a vrut Cruz Azul

Gremio nu va mai primi niciun ban în ianuarie 2024, când sud-americanul are cale liberă spre gruparea nord-americană. Suarez a venit la echipa din Porto Alegre în ianuarie 2023 și este unul dintre golgheteri, cu 16 reușite și 9 pase decisive în 32 de partide. 

„Telenovela mexicană s-a terminat, iar acest lucru îi dă liniște atât lui, cât și clubului sau fanilor noștri. El va fi alături de noi până în luna decembrie", a anunțat ieri antrenorul Renato Portaluppi, citat de cotidianul Marca, risipind zvonurile unei posibile mutări a atacantului la Cruz Azul.

„Sunt foarte fericit la Gremio"

Dacă părțile cad de acord, Luis Suarez își va reîntâlni colegii de la FC Barcelona, Leo Messi, Jordi Alba și Sergio Busquets, care s-au transferat deja la Inter Miami. Uruguayanul n-a semnat cu Gremio un contract mai lung pentru că se temea de accidentări. 

„Este fals, este imposibil. Sunt foarte fericit la Gremio și am un angajament până în decembrie 2024", declara acum două săptămâni Suarez pentru El Observador. Dacă mutarea se concretizează, în Statele Unite s-ar reuni aproape jumătate din echipa de glorie a Barcelonei.

Suarez este un jucător foarte important pentru noi, încă de când a venit. El face mereu diferența și va fi alături de noi până în decembrie. Prezența lui este foarte importantă atât pe teren, cât și în afara lui 
- Renato Portaluppi, antrenor Gremio

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Barcelona, ofertă din Premier League: „Ofensiva va fi lansată săptămâna viitoare”

VIDEO Cristiano Ronaldo, gest bădărănesc la adresa unui cameraman » Reacția antrenorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează