INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Acord Juventus - Pogba! Francezul revine la echipa care l-a vândut pentru 105 milioane de euro

Paul Pogba // foto: Imago Images
Paul Pogba // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 09:57 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 10:58

Paul Pogba (29 de ani), căruia îi va expira contractul cu Manchester United la finalul acestui sezon, va semna cu Juventus! Cele două părți au bătut palma, urmând să parafeze o înțelegere pe 3 ani.

Dorit și de Manchester City, Paul Pogba a preferat să revină la Juventus, club pentru care a mai evoluat între 2012 și 2016.

Becali nu exclude revenirea lui Moruțan la FCSB » Ce condiție pune
FCSB
Becali nu exclude revenirea lui Moruțan la FCSB » Ce condiție pune

Mijlocașul francez a ajuns la un acord cu echipa pregătită de Massimiliano Allegri, care vrea să reintre în lupta pentru trofee în sezonul următor. 

Cele mai recente două stagiuni au fost dezamăgitoare pentru Juventus, clasată de fiecare dată pe locul 4. Din sezonul în curs rămâne o etapă de jucat, dar bianconerii nu pot prinde podiumul sau coborî mai jos de locul 4.

Paul Pogba va semna cu Juventus

Gazzetta dello Sport a anunțat astăzi că Pogba și Juventus s-au înțeles în privința unui contract întins pe 3 ani. Salariul de bază al lui Paul va fi de 7,5 milioane de euro anual, dar cu bonusuri poate ajunge până la 10 milioane

Au rămas doar câteva detalii de pus la punct, conform sursei citate, care amintește de relația specială dintre fotbalist și clubul din Torino.

Este a doua oară când Juventus îl aduce pe Pogba gratuit de la Manchester United. Prima dată a făcut-o în 2012, când francezul evolua pentru echipa U21 a „diavolilor roșii”. Pogba a jucat între 2012 și 2016 la Juventus, apoi United l-a cumpărat cu 105 milioane de euro. Acum, după 6 ani, Pogba revine la echipa unde s-a consacrat.

În prima sa aventură la Juventus, Pogba a adunat 34 de goluri și 40 de pase decisive în 178 de meciuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mbappe, dat de gol chiar de mama lui: „Toate negocierile s-au încheiat! Am ajuns la un acord”

Mircea Lucescu a dezvăluit campionatul de top în care vrea să antreneze după ce pleacă de la Kiev: „Fotbalul e spectaculos și atmosfera e fantastică”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează