INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Acum s-a aflat » Motivul bizar din cauza căruia Martin Odegaard a lipsit în ultimele 3 meciuri ale lui Arsenal

Martin Odegaard/ foto: Guliver/GettyImages
Martin Odegaard/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 11:20 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 11:41

Martin Odegaard (24 ans), mijlocașul lui Arsenal, nu a jucat deloc cu Newcastle, Sevilla și Burnley, motivul oficial fiind o contuzie la șold. Daily Mail vine însă cu altă variantă: norvegianul a primit o minge în față la antrenament și a suferit o comoție cerebrală!

Arsenal nu l-a avut în teren în ultimele două etape din Premier League pe Martin Odegaard. Explicația oficială dată de managerul Mikel Arteta este că a suferit o contuzie la șold și nu s-a recuperat în totalitate. Daily Mail a aflat însă că motivul absenței este legat de o accidentare suferită la antrenament. 

Mijlocașul norvegian a primit o minge în față și impactul violent i-a provocat o comoție cerebrală. Mai mult, internaționalul de 24 de ani a ratat și convocarea în Liga Campionilor pentru deplasarea de la Sevilla!

Presa britanică susține că, aproape sigur, căpitanul "tunarilor" se va recupera în curând și va fi apt iar după pauza prevăzută pentru meciurile interțări din preliminariile Euro 2024 și calificărilor pentru CM 2026.

Căpitanul echipei din Premier League: „Să plec de la Real Madrid a fost cea mai bună alegere”
ARSENAL
Căpitanul echipei din Premier League: „Să plec de la Real Madrid a fost cea mai bună alegere”

Odegaard a făcut un CT și a fost obligat la o pauză!

„Lovitura încasată la un antrenament a fost suficient de puternică astfel încât Odegaard să fie examinat pentru comoția cerebrală acuzată și imediat a fost scos din unsprezecele de start ales de Eddie Howe", a precizat tabloidul citat.

În Anglia, regulile în cazul comoțiilor cerebrale sunt foarte stricte și obligă jucătorii să ia un repaus de minimum șase zile. După care pot reveni și să-și reia pregătirile și să reintre pe gazon doar dacă nu mai prezintă niciun simptom. 

Medicii lui Arsenal nu i-au dat „undă verde" lui Odegaard, care nici nu a mai răspuns convocării la naționala Norvegiei, pentru „dubla" cu Feroe și cu Scoția. Oricum reprezentativa nordică mai are numai șanse teoretice de a prinde primele locuri din grupa A.

Odegaard a influențat 6 goluri în acest sezon la Arsenal

De la începututul stagiunii, fostul fotbalist al lui Real Madrid a marcat cinci goluri și a oferit o pasă decisivă în 15 meciuri disputate în toate competițiile. 

Venit la clubul londonez în ianuarie 2021, inițial sub formă de împrumut pentru 2 milioane de euro, Martin s-a transferat definitiv în august 2021, „tunarii" achitând 35 de milioane de euro. Sezonul trecut a fost cel mai bun pentru Odegaard, ce a reușit 15 goluri și 8 assisturi în 45 de partide în toate competițiile.

55de selecții și 3 goluri are Martin Odegaard la naționala Norvegiei

Citește și

Imagini controversate în Premier League » Jucătorul lui City, acuzat că s-a bucurat la golul lui Chelsea: „Ar trebui dat afară. E un trădător!”
CHELSEA - CITY 4-4
Imagini controversate în Premier League » Jucătorul lui City, acuzat că s-a bucurat la golul lui Chelsea: „Ar trebui dat afară. E un trădător!”
Presa turcă anunță ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Se discută deja”
TURCIA
Presa turcă anunță ce se întâmplă cu Denis Drăguș: „Se discută deja”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează