INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nu e prima oară când e acuzat de viol! Clubul a știut și a continuat să joace!

Granit Xaka. Foto. Imago
Granit Xaka. Foto. Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2022 13:52 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 15:04

The Guardian dezvăluie că internaționalul din Premier League anchetat acum pentru viol era suspectat și în vara lui 2021, și în primăvara trecută.

Pe 4 iulie, o știre a bulversat încă o dată fotbalul englez. Încă un jucător a fost arestat pentru viol! 

Nu i-a fost dezvăluită identitatea, dar s-au dat câteva indicii. Internațional cunoscut, care se pregătește de Mondial, lider la echipa de club, are 29 de ani și locuiește la Barnet, în nordul Londrei. Indicii care i se potriveau elvețianului Granit Xhaka, de la Arsenal. 

Două cazuri investigate în aceeași anchetă

The Guardian a venit cu informații noi. Nu era prima oară când acest fotbalist, al cărui nume este încă secret, era suspectat de aceeași infracțiune gravă. 

Potrivit cotidianului insular, Metropolitan Police a fost informată încă din august 2021 de o plângere împotriva respectivului jucător, în afara Marii Britanii. 

În februarie 2022, altă acuzație de viol, în Londra. Ambele fiind investigate începând din martie în aceeași anchetă. 

Reținut pe 4 iulie și interogat peste 15 ore

Și totuși, susține The Guardian, clubul său nu l-a suspendat. A continuat să evolueze în Premier League! Reținut pe 4 iulie și interogat peste 15 ore, pentru al treilea caz, fotbalistul a fost eliberat pe cauțiune, până în august. Dar investigația continuă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează