INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII EURO 2024

Luka Modric, căpitanul Croației, după eșecul împotriva Turciei. „De mult nu am mai jucat atât de prost!”

Luka Modric
Luka Modric

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 13:51 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 13:57

Luka Modric (38 de ani) recunoaște că naționala Croației trece printr-o perioadă critică, după 0-1 cu Turcia: „Nu ne așteptam la această înfrângere, rezultatul ne-a șocat puțin. Nu trebuie însă să dăm vina pe cineva pentru golul primit, toți am greșit. Turcia a fost mult mai bună decât noi și merita să învingă”.

Turcia a trecut pe primul loc în grupa D, după succesul contra Croației de la Osijek (1-0), la debutul lui Vincenzo Montella ca selecționer al reprezentativei Semilunii. Gazdele nu au prins deloc o zi fastă, într-un meci tranșat de reușita lui Burak Yilmaz (30).

Dorinel Munteanu, DEVASTATOR: „Vai de capul nostru! E dezolant! Edi e un copil, vorbește pentru necunoscători” + „Cum să te iei de Gică Popescu?!”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Dorinel Munteanu, DEVASTATOR: „Vai de capul nostru! E dezolant! Edi e un copil, vorbește pentru necunoscători” + „Cum să te iei de Gică Popescu?!”

 După acest rezultat, prima înfrângere acasă suferită de Vatreni în ultimele 16 luni, Luka Modric a criticat prestația finalistei Nations League: 

„A trecut mult timp de când Croația nu a mai evoluat atât de prost. Turcia a fost mai bună și merita să câștige. Nu trebuie să dăm vina pentru gol pe cineva anume, toți am greșit. Și înainte să încasăm golul Livakovic ne-a salvat în trei rânduri. Avem nevoie să găsim explicații în special pentru cum am evoluat în prima repriză".

Luka Modric: „Calificarea e la mâna noastră"

Mijlocașul lui Real Madrid crede că soarta calificării la Euro 2024 este în mâinile echipei lui Zlatko Dalic: „Duelul cu Țara Galilor este un meci cheie. Nu trebuie să dramatizăm prea mult acest eșec. Nu am intrat în panică, pentru că nu depindem decât de noi. Știm că trebuie să ne ridicăm nivelul evoluțiilor și să nu mai greșim în apărare". 

Croația a pierdut locul 1 în grupă și se află la trei puncte în spatele Turciei, dar are un meci mai puțin disputat. Tot la trei puncte distanță sunt în spate Armenia și Țara Galilor, care speră la locul secund.

Recep Erdogan: „Am făcut show la Osijek!”

De cealaltă parte, euforia victoriei a fost mare, iar președintele Turciei a lăudat prestația trupei lui Montella: 

„Jucătorii noștri au făcut spectacol la Osijek”, a transmis Recep Erdogan, care i-a felicitat telefonic în timp ce fotbaliștii erau la vestiare, vorbind cu selecționerul italian și cu căpitanul Hakan Calhanoglu. 

Și ziarele di Turcia au salutat rezultatul senzațional de la Osijek, publicând cuvintele adresate jucătorilor de Erdogan: „Un rezultat foarfte bun. Felicitări, ați făcut o treabă extraordinară. Acum noi conducem grupa și visăm la Euro”.

VIDEO Edi Iordănescu contrazice declarațiile controversate ale lui Valentin Cojocaru: „Îmi puteți reproșa orice, dar asta nu! Convocările sunt strict decizia mea”

Citește și alte articole:

EXCLUSIV „Naționala României are doar o posesie oarbă” » Marcel Răducanu, fără milă: „A fost ca și cum am făcut sex, dar n-am făcut copii. Băieții ăștia nu pot mai mult”

Jucătorul care a plasat un pariu de pe bancă, din spatele lui Mourinho » ZECE fotbaliști din Serie A ar fi implicați în scandalul momentului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează