INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Acuzații dure la adresa lui Perez: "Makelele și Eto'o au fost dați afară pentru că lui Florentino nu-i plac jucătorii de culoare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 20:04

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, are tot mai multe probleme, mai ales acum după ce l-a îndepărtat pe Iker Casillas de la formația din capitala Spaniei.

Impresarul goalkeeperului spaniol, Santos Marquez, îi face o caracterizare aparte lui Perez, care, cu siguranță, nu-i face cinste. Marquez îl atacă pe oficialul lui Real Madrid pe care-l acuză de rasism.

"Eu nu mai vorbesc cu Perez din cauza lui Claude (n.r. Makelele), e lipsa de respect ce s-a întîmplat în cazul lui. Perez nu e rasist, dar nici nu iubește jucătorii de culoare. Ăsta e și motivul pentru care Eto'o a fost îndepărtat de la club. Era un jucator formidabil, de talia lui Figo! Aveți impresia că nu avea loc în echipă? Dar lui Perez nu i-a placut culoarea pielii lui", a spus Marquez, conform Mundo Deportivo.

Eto'o a jucat pentru Real Madrid în perioada 1997-2000, iar Makelele între anii 2000 și 2003.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ill7ven
ill7ven  •  20 Iulie 2015, 09:31
Postat de Mihai Ungureanu pe 19 Iulie 2015, 21:12

Si ce e rau in asta?El plateste.Si parca ai spus ca nu e rasist.Chiar nu mai ai voie sa zici nimic despre negri?Hai sa le spunem lor albi si noua negri si o sa vedeti ca tot se supara.E vorba despre complexul de inferioritate.Nu sunt rasist,sunt corect.

Bineinteles ca e un lucru rau sa ai prejudecati, nu trebuie mult sa iti dai seama. Hai sa le spunem lor oameni si noua oameni, ca nu melanina defineste cine suntem. Treziti-va naibii, ati ajuns la o varsta si mucegaiti in pantofi degeaba.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  20 Iulie 2015, 09:10

Foarte bun jucator a fost Makelele!

vbga
vbga  •  19 Iulie 2015, 21:55

Claude Makélélé a fost cel mai bun inchizator din lume,din toate timpurile.Fara el nu ar fi existat Real Madrid galactic cu Zidane si Figo.Makélélé a tinut"in carca"Real Madrid.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează