INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FCSB

Adi Popa, anunț clar despre transferul la FCSB: "Doar asta am vorbit cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 10:16

Mijlocașul Adi Popa, 29 de ani, a vorbit despre viitorul său și a spus că nu se pune problema să revină la FCSB și că își dorește să se impună la formația din Championship.

"Din vară mă duc la Reading și voi face pregătirea acolo. Voi face ce depinde de mine ca să rămân acolo. Echipa are un nou manager, Paul Clement, și sper fac o treabă bună. Eu sunt doar cu gândul la Reading. Despre transferul meu la Steaua sunt doar speculații. Nu e nimic adevărat. Eu am vorbit cu Gigi Becali, dar doar ca prieteni. Nu se pune problema să revin la Steaua. Doar m-am antrenat.

Nu am avut o primă experiență prea bună cu fostul antrenor (n.r. Jaap Stam). Dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Acum e un nou antrenor. Am fost două săptămâni la Reading, m-am antrenat acolo, iar noul antrenor mi-a dat foarte multă atenție și mi-a zis că mă așteaptă la echipă", a declarat Adrian Popa la TV Digi Sport.

1.000.000 €e cota de piață a lui Adi Popa, conform transfermarkt.de

Adi Popa a jucat pentru FCSB între 2012 și 2017, când a fost transferat la Reading în schimbul a 600.000 de euro. Reading l-a luat pe Popa în ianuarie 2017, pentru 600.000 de euro, iar din ianuarie 2018 l-a împrumutat la Al Taawon. Popa mai are contract cu Reading până în 2020.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează