INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

ADIO, Barcelona! Are peste 300 de meciuri blaugrana, dar nu mai e dorit

Pique și Mascherano, foto: Gulliver/gettyimages
Pique și Mascherano, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 19:53

Javier Mascherano, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lotul lui FC Barcelona, a anunţat că acesta este probabil ultimul său sezon petrecut la formaţia catalană, urmând ca din vară să facă pasul către o altă formaţie, deşi contractul său expiră abia în 2019, conform Goal.com.

În vârstă de 33 de ani, "El Jefesito" a prins destul de puţin echipa Barcelonei în această stagiune, Ernesto Valverde folosindu-l în doar şase partide din La Liga şi două din Champions League.

"Cred că perioada mea de aici se încheie. Este normal ca după atât timp să nu mai am multe de făcut la acest club. Nu o spun cu supărare. Am avut parte de cei mai buni ani din carieră la Barcelona. Nu îi voi uita niciodată.

Sunt genul de om care crede că e bine să ştii când trebuie să închei un capitol. Eu aş vrea să fac asta, însă nu depinde doar de mine.", a declarat Mascherano pentru ESPN.

Sud-americanul a sosit pe Camp Nou în 2010, de la Liverpool, pentru 20 de milioane de euro, iar până în prezent a reuşit să câştige 14 trofee alături de formaţia blaugrana: două trofee Champions League, două Campionate Mondiale ale Cluburilor, patru titluri în La Liga, patru Cupe şi două Supercupe ale Spaniei.

Deşi nu este cunoscută încă viitoarea destinaţie a lui Mascherano, acesta a oferit un indiciu la începutul lunii noiembrie, spunând că şi-ar dori să revină în ţara natală, la River Plate, pentru care a mai evoluat în perioada 2003-2005.

"Sincer, cred că încă mai există un capitol în cariera mea care trebuie dedicat lui River. Marea problemă este că nu vreau să fiu un prizonier al vorbelor mele. Nu vreau să spun că în decembrie mă întorc, sau în iunie, iar dacă nu se va întâmpla asta, ce fac? Am minţit?", declara Mascherano pentru TNT Sports.

331 de prezenţeîn tricoul Barcelonei are Mascherano, reuşind un gol

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează